0 varer i din kurv
Menu

Fødselsdags dekorationer

Dekorationer til den store begivenhed
Dekorationer på bordet eller ophængt i loftet og i lamperne. Når der skal pyntes op med glimmer og glitter til den store tematiserede fødselsdagsfest, er det værd at huske at tjekke vores flotte dekorationer også. Du finder et bredt udvalg af tematiserede dekorationer i vores sortiment. Seje Fortnite dekorationer, flyvende smukke enhjørninger eller seje Space dekorationer med planeter og rumraketter. 

Udsolgt

Kreative dekorationer til den flotte fest

Se for eksempel de kreative og populære Paw Patrol dekorationer. Lad Marshall og Chase pynte din tematiserede Paw Patrol fødselsdagsfest. Eller lad Gurli Gris og smukke enhjørninger pryde luften over dit veltilrettelagte fødselsdagsbord. Vi kan også nævne Fortnite dekorationer, Safari dekorationer eller vores fantastiske rumrejse med det flotte Space tema. Du vælger selv, hvor rejsen skal tage dig og festens deltagere hen. 

Udsmykning til børnefødselsdagen eller til dit babyshower

Når den store begivenhed skal fejres, er det let at skabe et smukt og inspirerende festlokale med farvestrålende og kreative dekorationer. Pynt dit bord og loft med vores flotte tematiserede dekorationer. Dinosaurer eller Pokémon. Enhjørninger eller Gurli gris. Du vælger selv fra vores alsidige sortiment. 

Ønsker du at toppe den flotte glimmer og glitter fra din bordpynt, kan du legende let anvende tematiserede dekorationer som det ekstra touch. 

Festlige dekorationer til et brag af en fest

Festlige dekorationer er det sikre hit til babyshowers, fødselsdage, mærkedage eller noget helt fjerde. Pynt dit bord, lamperne og loftet med dine farverige dekorationer. Det er så nemt at fuldende dit veldækkede bord med tematiserede festlige dekorationer. Du vælger selv temaet for festen og for din udsmykning. Det bliver meget nemt både farvestrålende og iøjnefaldende. Tjek desuden vores andre tematiserede produkter i samme serie. 

Genanvendelige dekorationer

Dekorationer der er brugt til en fest kan selvfølgelig anvendes til flere fester. Pak forsigtigt dine dekorationer sammen, læg dem i en pose og anvend dem igen til en anden lejlighed. Smart, billigt og miljøvenligt!

Du har også mulighed for at pynte drengeværelset med rumraketter og planeter, dinosaurer eller Fortnite dekorationer. Eller pigeværelset med enhjørninger, Gurli gris og søde dyr på safari. Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service