0 varer i din kurv
Menu

Bestway

Når badetid skal være lidt sjovere, er Bestway løsningen. Bestway er en verdensomspændende virksomhed som startede i Shanghai i 1994. Efter næsten 30 års drift, produktudvikling og samarbejde med kunder og leverandører dækker Bestway nu mere end 110 lande fordelt over hele kloden. 

-25 %
-20 %
-19,99 %
-20 %
-20 %
-20 %
-20 %

Bestway - Your Fun is our Business

Bestway arbejder døgnet rundt for at sikre optimal kundetilfredshed. Derfor arbejder hver eneste afdeling i Bestway tæt sammen for at levere de bedste løsninger til deres kunder. Det gælder i produktudvikling, forskning, kvalitetssikring og lodret integrerede produktionssystemer - naturligvis understøttet af et veludbygget distributions- og salgsnetværk. Alle Bestways afdelinger har desuden et veletableret eftersalgs-servicecenter for at sikre en komplet købsoplevelse.

Bestways produkter

Når vi nævner Bestway, bringer det smilet frem. Navnet er nemlig synonym med fantastiske badeoplevelser. Når vi siger Bestway tænker man straks på baderinge, badebolde, svømmeveste, børnebassiner og oppustelige pools.

Bestways vision er at skabe sjove og varige oplevelser med deres oppustelige badeprodukter - til hele familien. De har med stor erfaring siden 1994 gradvist udbygget deres sortiment. I dag tilbyder Bestway over 1100 produkter i 4 kernekategorier. Deres enorme udvalg dækker blandt andet over badebassiner, rekreative produkter, sportsprodukter og campingprodukter. Selvfølgelig tilpasset den omfattende forbrugergruppe og de specifikke geografiske markeder. 

Med 1100 produkter i sortimentet skulle man tro, at Bestway hviler på laurbærrene. Det gør de imidlertid ikke. Bestway presser stadig på, for at sikre en førsteplads i leveringen af kvalitets badeprodukter til børn og voksne over hele verden. Du vil derfor også i fremtiden møde nye og sjove alternative produkter i deres produkt- og mærkeportefølje.

Bestway og bæredygtighed

Hvert år bruger Bestway i gennemsnit 25.000 tons genbrugsmateriale i deres produktion. Deres solanlæg supplerer deres energiomsætning med ca. 5% - med et mål om at havne på 10% i 2020. Bestway har modtaget prisbelønninger for tiltag i forhold til klima og miljø. Blandt andet som “Førende leverandør for firma handling mod klimaforandringer” (2017 - Kinas CDP-rapport om indsatsen for at reducere energiforbrug og C02-emission).

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service