0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Opbevaring

Velkommen til vores kategori “Opbevaring”, der handler om alt det du har brug for når du og din lille familie skal finde smarte og praktiske opbevaringsløsninger. Den gode organiserede opbevaring af alt fra Lego klodser i børneværelset til smarte opbevaringskurve, når du er på farten - eller de praktiske Organizers til længerevarende opmagasinering. Den velorganiserede hverdag er stressfri, er let at planlægge og har direkte indvirkning på din families daglige trivsel og sundhed.

« 1

Praktisk og intelligent opbevaring

Vores sortiment er komponeret med inspiration fra helt almindelige familiers gode erfaringer med interiør, indretning og organiseret opbevaring. Se for eksempel vores opbevaringskurve, opbevaringskasser, legetæpper og bøjler. Når det skal være praktisk, skal det skal bare virke - og så må det også gerne være lækkert samtidig. 

De gode løsninger på din families opbevaring af alt imellem himmel og jord ligger lige her på Babadut. Tag en kop kaffe og giv dig god tid til at gennemse vores helt unikke kollektion af kvalitetsprodukter.

Kategorien “Opbevaring” spænder vidt. Fra det kombinerede legetæppe og taske i ét fra Play and Go over opbevaringskurve og -kasser fra 3 Sprouts til Sistemas uovertrufne organiseringssystemer og opbevaringskasser. I kategorien “Opbevaring” leverer vi det nyeste der rører sig - alt det gode til de organiserede børnefamilier.

Læn dig tilbage og lad dig inspirere af vores vedkommende og vel gennemtænkte produkter. Vores styrke ligger i det store udvalg og i den hurtige levering.  

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service