0 varer i din kurv
Menu

Madkasser

Madkasser, madbokse og frugtposer - til indskolingen, børnehaven og Fritteren

Gå på opdagelse i vores brede udvalg af madkasser, madbokse, frugtposer, snackbokse og tilbehør. Som du kan se, bugner vore hylder med smarte og nyttige løsninger på, hvordan en madpakke kan sættes i system. Vores madkasse systemer er langtidsholdbare og kan tåle en almindelig hverdag i en skoletaske - igen og igen.

-14,99 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

« 1

Vi er vilde med madkasser - HELT vilde!

Vi elsker madkasser. Vi er faktisk helt vilde med dem. Madkasser kan sagtens køre på 1. klasse!

Som du måske har bemærket, taler vi her om madkasser i flertal. Vi anbefaler nemlig, at du som absolut minimum har to madkasser til dit barn. Gerne flere. En til opvaskemaskinen, en til køleskabet eller til tasken. På den måde har du også logistikken på plads, når dit barn skal videre i svømmehallen, ud på legepladsen - eller har glemt sin madkasse i Fritteren.

Når madkassen bliver en succes!

De fleste mødre vil være enige i, at madkasser først er en rigtig succes, når dit barn husker at spise hvad der gemmer sig indeni. Den gode spiseoplevelse starter med en god madpakke i en lækker indpakning. Derfor har vi madkasser i alle regnbuens farver og med alle de praktiske funktioner du kunne tænke dig. Det giver smil på læben, når madkassen returneres helt tom og støvsuget.

Hygge omkring madpakken - også når den skal smøres

De flotte madkasser er både til inspiration for voksne og børn. Hvis I sammen skærer frugt, smører madder og putter pynt på, er der fælles ejerskab i den gode spiseoplevelse dagen efter. God madkultur må gerne leges ind.

Se i øvrigt også vore sjove udstikkere til brød. Vær kreativ med dit barns sandwich, og brug den sjove udstikker til at formgive brødet som en sommerfugl. Eller anvend den praktiske brød-udstikker til at fjerne skorper og til at dele sandwichen i én bevægelse. 

Praktiske tanker om dine madkasser - inden du vælger

Når du skal gøre dit valg, er det hensigtsmæssigt, at du gør dig nogle tanker om hvordan du dagligt komponerer dit barns mad, når I er på farten. Er vi meget tidligt oppe?
Er der både brød og yoghurt? Nødder og grøntsags hapsere? Sandwich og almindeligt brød?  

Babadut.dk fører en bred vifte af madkasse-systemer, som kan pakkes og stables både før, under og efter måltiderne. 

Se for eksempel vores Sistema Køletaske/madkasser, som også holder maden afkølet. Friske madpakker fra smarte madkasser er lige til at juble over. Maden smager bare bedre.

Praktiske spørgsmål om dine madkasser - inden du vælger

Skal dine madkasser kunne stables, når de er hjemme i køkkenskabet? Er de nemme at rengøre? Kan de tåle en grundig tur i opvaskemaskinen? Er de fri for skadeligt BPA og for Phthalater? Hvordan kan maden lettest transporteres? Skal den holdes kold? Skal maden sektionsopdeles?

Handler du hos Babadut.dk finder du løsningen på alle dine spørgsmål.

Madkasser fra Babadut.dk kan både være praktiske og seje!

Når du tjekker vores madkasser, vil du opleve, at de både er til søde drenge, seje piger - og naturligvis omvendt. Sjove motiver - i regnbuens farver.

Vi har Mumi madkasser med Mumitroldene og 3 Sprouts madkasser med sjove dyr på. Og naturligvis sjove og flotte farver, når madkassen skal bruges i børnehaven og i indskolingen. Det er altså sejt og praktisk på én gang!

Det er næsten unødvendigt at nævne. Men alle vore produkter er selvfølgelig EU-godkendt. Det vil sige, at du har en garanti for at de er fri for BPA og Phthalater. - Altså, ingen skadelige kemikalier!

Madkasser med rum er også toppen

Hvis du er på udkig efter en smart og praktisk måde at opbevare og tansportere din madpakke på, er madkasser med rum den perfekte løsning. Med flere forskellige rum kan du adskille dine forskellige retter og undgå, at de blandes sammen under transporten. Madkasser med rum findes i forskellige størrelser og materialer, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov og præferencer. 

Uanset om du tager maden med på arbejde, i skole eller en udflugt, kan en madkasse med rum hjælpe dig med at holde styr på dine måltider og gøre det nemt at spise sundt og varieret.

Til den lange dag, er madkasser med delerum også toppen. Maden smager bare bedst, når dit barn kan spise frugtstænger uden remoulade og æg. Madkasser med delerum holder styr på menuen og orden i tingene. Maden smager bedre, og oplevelsen bliver derefter.

Vi anbefaler, at du tager dig god tid til at gennemgå vores store udvalg af madkasser med delerum. Det er næsten et kapitel for sig.

Se for eksempel de populære Yumbox madkasser med rum.

Madkasser i kasse-sæt

Ønsker du maden endnu mere opdelt, kan du selvfølgelig tilkøbe kasse-sæt. På en almindelig travl hverdag skal dit barn måske have mad med til 2 - 3 måltider, for at kunne holde energiniveauet oppe. Plus snacks. Kombinér for eksempel en madboks med tilhørende kasse-sæt. Til enkelte eller flere forskellige snacks.
Her er Sistemas Snack Capsule eminent til Yoghurt og frisk frugt. Eller tjek lige Sistemas Snack Attack. En sej løsning til den hurtige optankning.

 

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service