0 varer i din kurv
Menu

Yumbox madkasser

Her finder du et hav af Yumbox madkasser, så du kan finde den perfekte model til hvert familiemedlem. Når du vælger din Yumbox madkasse, kan det være en god idé at kigge på model/størrelse, farve, motiver og inddelinger. 

Madkasserne fra Yumbox kommer i forskellige modeller:

Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

« 1

Yumbox madkasser til hele familien

Yumbox laver lækre, farverige og lækagesikre madkasser, der kan bruges af hele familien! Find lige den Yumbox madkasse, der passer til din families behov. Du finder nemlig Yumbox madkasser der er godt til børnehave, skole og arbejde. 

Som sagt er madkasserne fra Yumbox lækagesikre. Det vil sige, at du sagtens kan have skåret frugt og andet "våd" mad i madkassen uden bekymringer om, at væsken løber ud i tasken. Maden bliver heller ikke blandet sammen under transporten af madkassen, da låget har silikone, der slutter helt tæt op de opdelte rum. Tag roligt gulerodstænger og dip med i madpakken - det løber ikke ud.

Yumbox Original madkasse

Yumbox Original madkassen var den første model Yumbox kom med. Den er helt perfekt til små børn i børnehaven og skolen. Madkassen har flere opdelte rum, så du kan dele maden op i madpakken. Dette er ideelt, hvis madpakken skal virke mere spændende og overskuelig. 

Yumbox Original madkassen har 6 opdelte rum med skønne motiver i hvert rum. Der er helt sikkert noget af kigge på, når maden forsvinder i spisepausen. De 6 rum gør, at du kan give meget forskellig mad med i madpakken, hvilket også gør madpakken mere spæmndende. 

Klipsen på låget af maskassen er nemt for små børnehænder at åbne. Madkassen er helt uden giftstoffer. Den tåler opvaskemaskine. Yumbox Original måler 21 x 15 cm. 

Yumbox Panino madkasse

Er du ude efter at din madboks skal have et større rum til en salat, sandwich, rugbrødsmadder eller lignende? Så er Yumbox Panino modellen nok det rette valg for dig. Den har adskilte rum. 1 stort rum med god plads, 2 mindre rum til frugt og grønt og 1 helt lille rum, til nødder, dressing, snacks og ligende. Denne madboks er helt perfekt for skolebørn, men faktisk også for voksne, der ønsker en frokost med flere valgmuligheder. 

Ved alle Yumbox lunchboxes kan du let tage bakken op for let og grundig rengørring. Bakken er lavet i det holdbare Tritan plast. Yumbox Panino måler 21 x 15 cm.

Yumbox Tapas madkasse

Er du på udkigt efter en stor og rummelig madkasse med rum - så må du tjekke Yumbox Tapas modellen ud. Her får du en stor madkasse med plads til meget mad. Ligesom alle andre madbokse fra Yumbox, er denne også med flere adskilte rum, så maden ikke blandes sammen. Denne model anbefales til de større børn og til voksne. Der er plads til en stor madpakke, der holder dig mæt hele dagen. 

Tapas modellen kommer med flere forskellige antal rum. Nogle har 5 rum og andre kun 4 rum. Dette er en dejlig valgmulighed at have, så du kan finde lige den, der passer bedst til dit madpakke behov. Tapas modellen måler 24,5 x 17 cm.

Hvis du ønsker et ekstra rum i din Yumbox madkasse, kan du bruge de smarte Yumbox silikoneforme til at opdele maden mere.

Yumbox Snack madkasse

Skal der snacks med i vuggestuen, børnehaven eller skolen, ja så må du tjekke den nye Snack madkasse ud fra Yumbox. Snack madkassen har 3 rum og er helt perfekt til frugt og grønt, nødder og bær eller lidt søde sager. 

Madboksen er i en mindre størrelse og er derfor nem at have med i tasken. Klipsen er nem at åbne for små børnehænder. Du kan roligt have skåret appelsin og andet våd frugt med, da låget lukker helt tæt. 

Yumbox Snack madkassen måler 17 x 13 cm.

Yumbox Presto madkasse

Her er Yumboxs svar på en metal madkasse, som holder tæt. Denne model er helt perfekt for både børn og voksne. Denne model er ikke helt ligeså farverig og fyldt med barnlige motiver, hvilket gør den perfekt til de lidt større børn, der går op i ikke at have en pinlig madpakke med i skole! Stål madkassen ruster selvfølgelig ikke.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service