0 varer i din kurv
Menu

Eeveve

Eeveve - Når interiør bliver intelligent
Eeveve er det intelligente interiør du søger. Nu er det legende let, at beskytte dit gulv med Eeveve stoleunderlag med de stilfulde og kreative højstoleunderlag. 
De flotte skridsikre stoleunderlag er gennemtænkte problemfrie løsninger på et velkendt problem. Når de små skal spise på egen hånd ved spisebordet, kan maden meget let ende alle andre steder end i munden. 

Beskyt dit gulv med stoleunderlag

Gulerodsmos på et linoleumsgulv eller brun sovs på dit nye trægulv giver helt sikkert pletter - og helt sikkert mere oprydning end nødvendigt. Med det smarte stoleunderlag tørres underlagets overflade let og hurtigt af med en opvredet klud. På den måde undgår du pletter og den helt store rengøring efter hvert måltid.

Eeveve startede i Holland

Eeveve er en familievirksomhed som blev grundlagt i 2019 af en hollandsk familie med deres datter Eve. “Vi ønskede at beskytte vores interiør på en stilfuld måde mod vores lille datters eventyr”. Heldigvis delte familien deres erfaringer og smarte løsninger med alle forældre som gennemgår samme søgen. 

Ideerne var mange og ud af en kreativ proces kom en anerkendt produktserie til de små børnefamilier. Eeveve har på få år vist deres værd og har vundet stor anseelse - i Europa og resten af verden.

Stoleunderlag i højeste kvalitet

Eeveve har tænkt på det hele. Deres brede produktserie kan anvendes i børneværelset, i spisestuen eller under kontorstolen i arbejdsværelset. Deres intelligente løsninger til dit interiør er design i højeste kvalitet - de bedste kvaliteter af funktionalitet og raffinement.

Stoleunderlag fra Eeveve danner centrum for den gode spisesituation, hvor både den lille og den voksne kan slappe helt af. Skulle man mod forventning komme til at spilde, kan underlaget let tørres over med en våd klud - en praktisk og æstetisk løsning. 

Underlag til kontorstole

En arbejdsstation i et centralt rum som spisestuen eller i køkkenet behøver ikke at være upraktisk eller grimt. Med Eeveve har du sikkerhed for både kvalitet og design.

Du kan også sagtens vælge at ramme din arbejdsstation ind med et smukt stoleunderlag, som passer til rummets øvrige interiør. Du skaber let en æstetisk og praktisk løsning på din spisesituation, på en central plads i dit hjem. Uden at det er til gene for rummets andre funktioner.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service