0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Dyner

Økologiske Kapok dyner

Kapok dyner fra Cocoon er økologiske, allergivenlige, varmeregulerende og meget andet godt, der giver den bedste søvn for baby, barn og voksen. Søvn er så vigtigt for os alle sammen, men især for de små er den ekstrem vigtig. 

Derfor er en økologisk kapok dyne det perfekte valg for dig. Den økologiske dyne, sørger for at den lille ikke sveder eller fryser under søvnen, hvilken giver en meget bedre søvn. 
Se vaskeguiden her.

Dyner til baby og junior

At blive puttet i blødt og lækkert sengetøj i god kvalitet kan virke som et strejf af himlen. 

En lækker kapok- eller økologisk maize dyne til baby og junior kan ligefrem bidrage til fri leg og hulebyggeri - eller til den gode og dybe søvn. 

Dyner og puder er klart det bedste at tage en maveplasker i - når der hygges om eftermiddagen med sutten eller når der skal puttes til natten. 

Bredt udvalg af kvalitets dyner til børn

Vi har et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til flotte priser, både når det gælder dyner og sengelinned til dine børn. I baby eller i junior størrelse. Tag for eksempel de flotte eksklusive dyner fra Cocoon. Med en Amazing Maize juniordyne kan du bibringe hverdagen med lidt ekstra luksus. Når der skal puttes og hygges.  

Målene for vore dyner

Babydynens mål er 70x100 cm - Anvendes af helt nyfødte babyer indtil 9 måneders alderen.

Juniordynens mål er 100x140 cm - Anvendes af dit barn til omkring 5 års alderen.  

Herefter anbefaler vi, at man anvender voksendyner.

Se vaskeguiden her.

Dyner med en lang levetid

Den høje kvalitet af dit barns dyne giver mange gode løsninger. Der er den oplagte oplevelse af blødt og velduftende sengetøj. Men der er også fordelene ved, at dynen er af en god kvalitet. Det kan nemlig holde til den daglige drift.

Så når familiens yngste vokser fra den bløde dyne, kan de nemt gå i arv til den næste i rækken.

Økologiske dyner 

Økologiske dyner til børn behøver slet ikke at være neutrale, farveløse eller kedelige. Du kan nemlig også se vores flotte udvalg af økologisk sengelinned med fine og sjove motiver. 

Det er en selvfølge, at vore produkter er fri for skadelige og allergifremkaldende kemiske stoffer. 

Allergivenligt sovemiljø

Du sikrer et sundt og allergivenligt sovemiljø ved at vælge vore puder, dyner, madrasser og rullemadrasser med kapok.
Naturfibrenes fugttransporterende egenskaber sikrer, at bakterier, husstøvmider og skimmel ikke kan leve i dynen. På den måde skaber du de bedste forhold for et sundt og allergifrit sovemiljø.

Den lette naturfiber sikrer dit barn en optimal og uforstyrret nattesøvn, med et sundt, tørt og roligt sovemiljø. Undersøgelser viser, at man kan svede helt op til en halv liter sved på en nat. Kapokkens hulrum virker svedtransporterende men bevarer samtidig en afstemt temperatur under dynen både når man sover og putter.

Varmeregulerende dyne

Vi har baby dyner, junior dyner og voksen dyner fra Cocoon. Alle er økologiske dyner og med kapok fyld eller majs-fiber, for den bedste nattesøvn. Hele familien kan sove trygt og godt med de økologiske dyner fra Cocoon. 

Hvis du eller dine børn sveder meget om natten, er en kapok dyne lige noget for dig. Kapokfibren indeholder meget luft, hvilken gør den ekstremt god til at regulere fugt og varme væk fra kroppen.

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service