OBS! Vi har netop skiftet webshopsystem, så der kan være små fejl og mangler. Vi arbejder på at finde, og løse dette så hurtigt som muligt. Tak for din forståelse.

0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Dyner

Økologiske Kapok dyner

Kapok dyner fra Cocoon er økologiske, allergivenlige, varmeregulerende og meget andet godt, der giver den bedste søvn for baby, barn og voksen. Søvn er så vigtigt for os alle sammen, men især for de små er den ekstrem vigtig. 

Derfor er en økologisk kapok dyne det perfekte valg for dig. Den økologiske dyne, sørger for at den lille ikke sveder eller fryser under søvnen, hvilken giver en meget bedre søvn. 

Kapok er svedtransporterende, så der ikke kommer skimmel eller bakterier ind i materialet. Dette er allergivenligt og mere hygiejnisk at sove med. 

Se vaskeguiden her.

Varmeregulerende dyne

Vi har baby dyner, junior dyner og voksen dyner fra Cocoon. Alle er økologiske dyner og med kapok fyld, for den bedste nattesøvn. Hele familien kan sove trygt og godt med de økologiske dyner fra Cocoon. 

Hvis du eller dine børn sveder meget om natten, er en kapok dyne lige noget for dig. Kapokfibren indeholder meget luft, hvilken gør den ekstremt god til at regulere fugt og varme væk fra kroppen.