0 varer i din kurv
Menu

Blandet legetøj

Velkommen til vores kategori “Blandet legetøj”, der hjælper dig med at finde de alternative og kreative bud på god leg. Med inspiration og et bredt sortiment har du her muligheden for at finde den bedste løsning - for dig og din lille familie.

Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
-20 %
-15 %
-15 %
Udsolgt Nyhed!
Udsolgt

« 1

Nu er det tid til at lege

Vi har sammensat et blandet udvalg af lege produkter til dig, baseret på helt almindelige familiers gode erfaringer med legetøj som kan anvendes igen og igen. Se for eksempel vores sortiment i Børnecykler, Figurer, Bamser, Spil, Udklædning, Aktivitetsbøger til baby, Bidelegetøj og selvfølgelig legetøj til sand og vand

Det må gerne være praktisk, det skal bare virke - og så må det også gerne være lidt lækkert samtidig. Vi har bare det hele.

De gode løsninger til din families tidløse hyggestunder ligger lige her på Babadut. Tag en kop kaffe og giv dig god tid til at gennemse vores helt unikke kollektion af kvalitetsprodukter.

Kategorien “Blandet legetøj ” spænder vidt. Fra små MAM bideringe, Twilight Turtle sengelamper, lækkert designede Trybikes over vandkander i silikone fra Scrunch-Bucket til flotte (næsten) frit flyvende drager fra Moulin Roty. Udvalget er stort og omfattende. 

Vi praler lige lidt ekstra meget med vores flotte Trybikes - Vintage cykler i særklasse. Vi kan bare sige, at populariteten for balancecykler er steget markant i det sidste årti og er stadig voksende. Trybike har produceret en helt særlig vintage cykel i særklasse, med den højeste styrke og holdbarhed - så cyklen også kan gå i arv til søskende. Trybikes har en funktionalitet som sikrer, at I får mange gode år med jeres Trybike. Trybikes cykler kan holde til fuld fart, flyv hop og fri leg i årevis. 

Læn dig tilbage og lad dig inspirere af vores vedkommende og vel gennemtænkte produkter. Vores styrke ligger i det store udvalg og i den hurtige levering.  

 Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service