0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Minecraft kageprint

Minecraft kageprint 

Så skal der bygges og samles ressourcer! Tjek vores flotte Minecraft tema hvor du selvfølgelig også finder Minecraft Kageprint. - Så bliver det ikke mere spændende. Sukkerbilleder med farvestrålende Minecraft logoer direkte på dine kager. 
De flotte kageprints lægges direkte på de bagte kager og skaber med garanti begejstring og brede smil. Minecraft entusiaster vil elske at sætte tænderne i en Minecraft party muffin med kageprintet sukker udsmykning. 

Minecraft - et kreativt 3D sandkassespil

Minecraft blev udviklet og udgivet i 2011 som et kreativt 3D sandkassespil. Det blev med lynets hast et verdensomspændende fænomen. Som spil, film, bøger og naturligvis også som merchandise.

Det relativt simple spil gik imod andre spil producenters jagt efter den bedste opløsning. Minecraft blev modtaget af Gamere i alle aldre og er blevet spillet online på kontorer og børneværelser over hele verden.

Minecraft - sprængfarlige kageprin

Nu kan du fylde fødselsdagsbordet med sprængfarlig dynamit - med risiko for at det hele sprænger i luften. Her taler vi selvfølgelig om, at begejstringen ingen ende vil tage, når børnene ser den seje Minecraft udsmykkede borddækning - kombineret med en stor lagkage eller bradepande med sprængfarlig Minecraft kageprint. 

De seje Minecraft sukkerbilleder, servietter, papkrus og party dekorationer vil tage festen til nye højder. Minecraft er konstruktion i hyperspace - og nu også til dit Minecraft fødselsdags party.

Minecraft sukkerbilleder - til Gamere 

Hvor er det vildt! - Minecraft kagebilleder er for de seje Gamere i alle aldre. Skab dit helt eget fest univers med vores flotte Minecraft party kageprint. Der er mulighed for at skabe dit eget Minecraft univers, suppleret med passende udklædning og spændende udfordrende opgaver. Minecraft kan sagtens smage godt - og opleves i virkeligheden også.

Anvend et Minecraft kageprint i flere størrelser - sådan gør du

Vi har en bragende succes med vores Minecraft kageprints. Når du skal planlægge din fest, har du flere muligheder for at gengive de flotte Minecraft sukkerbilleder. Minecraft kageprintet leveres som nævnt i muffins størrelse. Men også som kageprint i runde og firkantede formater i A4-størrelse. Velegnede til lagkager og bradepandekager.

Minecraft kageprintene er veganske og lavet på spiseligt papir med spiseligt blæk.

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service