0 varer i din kurv
Menu

Regntøj

-30 %
-30 %
-39,99 %
-39,99 %
-39,99 %
-39,99 %
-39,99 %
-39,99 %

Regntøj der passer til det danske vejr

Mon ikke du kender udtrykket “Der findes ikke dårligt vejr - kun dårlig påklædning”? Der er ingen tvivl om, at den rette påklædning gør hele forskellen, hvorvidt legen eller udflugten bliver god.
Vi kan sige med sikkerhed, at det kan svare sig at tjekke vores sortiment af kvalitets regntøj - regntøj der bogstaveligt talt passer til det danske vejr. Både sommer og vinter. 

Når din lille familie er på udflugt, kan forskellen på succes og fiasko være lille - for det danske vejr kan jo som bekendt skifte på et øjeblik. Fra bagende sol til silende regn. Men det skal jo ikke forhindre familien i at tage på udflugt.

På en kold og blæsende dag med snevejr kan regntøjet også holde dine børn varme og tørre. Den rette påklædning udgør virkelig hele forskellen. 

Praktisk regntøj på farten, i skole eller i fritiden

Når himlens sluser åbner sig, er praktisk regntøj smart at have lige ved hånden. Uanset om man er på farten, i skole eller er afsted i klubben. Vores regntøj beskytter selvfølgelig også for regn og vind og holder dit barn varmt og tørt uanset hvordan vejret arter sig. 

Med regntøj på knagerækken, er beredskabs niveauet højt og muligheden for at komme ud i den friske luft altid en mulighed. Vandtæt, vindtæt og åndbart. Når solen titter frem igen, vender regntøjet bare tilbage på knagerækken. Det praktiske regntøj pakkes let sammen igen - klar til næste regnskyl eller regnvejrsdag.

Regntøj med god pasform 

Vores kvalitets regntøj har en god pasform. Når den lille har det godt - er tilpas og smart klædt på. Så kan alle slappe af - uanset om man er på udflugt, eller hjemme i haven i trygge rammer.

Godt regntøj skaber en god, tryg og varm base, når de små skal ud og lege. Gode gummistøvler og godt regntøj sikrer, at legen kan fortsætte i timevis - også selvom legen har omfattet mudderkager og vandpyt saftevand.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service