0 varer i din kurv
Menu

Refleksvest med navn

Få lavet en personlig refleksvest med navn til dit barn. En trafikvest er et must i de mørke tider, eller til at have med i bilen. Dit barn vil med sikkerhed elske at have sin egen refleksvest med navn på. 

Trafikveste og refleksveste med navn

Se vores smarte trafikveste og refleksveste - nu også med navn. De smarte overtræksveste vil virke som sikring i trafikken. Trafikvestene er din sikring for at din lille familie bliver mere synlige i trafikken. 

Hvert år skal en ny generation af børn og unge lære at begå sig i trafikken. Med vores CE-godkendte refleksveste til børn skaber I de bedste muligheder for at blive trafiksikre.

Den mørke tur på cykelstien, landevejen og endda på fortovet kan være en sårbar og udsat situation. Især hvis barnet er svært at få øje på. En CE-godkendt refleksvest med navn er den logiske og sikre løsning. En refleksvest skal naturligvis kombineres med den rette adfærd i trafikken. Så et indgående kendskab til trafikreglerne er en stor hjælp for at undgå ulykker og uheld. 

Sæt navn eller logo på din trafikvest

Når dine børn er i institution, i skole eller i Fritteren, kan en trafikvest med dit barns navn på være en særdeles praktisk og smart løsning på trafiksikkerheden. Både på turen ud og på vejen hjem. 

Der er rigtig mange børn som har den praktiske og sikre trafikvest som en del af deres daglige udstyr i trafikken. Med dit navn på vesten, er den altid hurtig og nem at skille fra de andres refleksveste. Du holder nemt styr på din refleksvest og du undgår at den forsvinder helt - eller ender i kassen med glemt tøj. 

Babaduts smarte CE-godkendte trafikveste med navn er med til at forebygge uheld i trafikken - ganske enkelt fordi trafikanter med refleksveste bliver mere synlige i dagslys, i aftenskumringen og på mørke vinteraftener. 

Refleksvest med navn - også i fritiden

Dine børns refleksveste med navn kan naturligvis også anvendes i fritiden. Du mindsker risikoen for vesten bliver væk, når der er navn på - og øger chancen for at vesten bliver anvendt hver gang der er brug for det. På den måde bliver refleksvesten en indarbejdet del af overtøjet, cykelhjelmen og cykellygterne. 

Du går hele vejen, ved at vise dine børn hvad god adfærd i trafikken går ud på kombineret med CE-godkendte trafikveste. En god trafikkultur er altid vigtigt - uanset om dit barn opholder sig på den lukkede villavej, på parkeringspladsen eller ude i den pulserende trafik.

Med en refleksvest til børn, gør du hverdagen meget mere sikker!Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service