0 varer i din kurv
Menu

Tallerkner

Børn elsker farver og flyvende tallerkner. Når maden kommer på bordet, kan du let gøre hverdagen sjovere med baby og børnetallerkner fra Babadut.dk. Du kan krydre spisesituationen med flotte og kreative motiver, som gradvist dukker op, når maden bliver spist. 

Vore kreative og farverige børnetallerkner til babyer og børn er designet efter dit barns alder og behov, og findes med forskellige motiver, i flotte farver og holdbare materialer. 

Nyhed!
-19,99 %
-30 %
-9,99 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Børnetallerkner i forskellige farver

Hos Babadut finder du et hav af forskellige tallerkner til børn. Vores børnetallerkner kommer i forskellige former og farver og nogle er endda med flere rum, så du kan adskille maden. Du kan helt sikkert finde den tallerken, der passer til netop din families behov. Om du har helt små børn eller lidt større, ja så har vi tallerknerne til dine behov. 

Se for eksempel vores flotte børne tallerkner fra Mushie. Farver er super flotte, og passer ind i alle nordiske hjem. De er klassiske i deres design og kan mixes og matches efter hvilken stil du kan lide. 

Den gode fortælling med en børnetallerken

Skab den bedste hygge med den gode fortælling. Vælg for eksempel vores Mumi tallerkner i melamin med de kendte motiver fra Mumitroldene.
Måltidet er krydsfeltet for familien; det nære samvær og den gode opmærksomhed. Hvorfor ikke spise, imens du fortæller en historie om Mumitrolden, Lille My og Snorkfrøkenen, som underbygges af motivet på dit barns tallerken.

Børnetallerkner uden BPA og Phthalater

Alle vore tallerkner til børn er naturligvis uden BPA, Phthalater og andre farlige stoffer. Så du skal bestemt ikke bekymre dig om at servere maden på tallerkner fra Babadut.dk. 

Barselsgave, Dåbsgave eller Fødselsdagsgave

Leder du også efter babytallerkner, bestik eller service til den perfekte barselsgave, dåbsgave eller fødselsdagsgave finder du det nemt på Babadut. Giv evt. et komplet sæt til den nye børnefamilie. Et sæt med børnetallerken, kop, skål og bestik.  Alle vore produkter er lavet til at holde til hverdagen.

Spændende madkasser til børn på farten

Vi forhandler naturligvis også spændende madkasser til brug i børnehaven eller når familien er på udflugt. En praktisk, sikker og personlig måde at håndtere dit barns mad på. Med masser af plads til små “treats”. Hvad enten de skal spises med fingrene eller med børne spisebestik. Se vores udvalg af madkasser her.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service