0 varer i din kurv
Menu

Saddlebaby

SaddleBaby - et fleksibelt barnesæde til skuldrene

At være på udflugt med familien er vidunderligt. Men på længere gåture kan det blive en udfordring at have de mindste med. Svaret er et fleksibelt barnesæde til skuldrene.

SaddleBaby er løsningen, når det bliver svært at bære de små over større distancer - i længere tid.

SaddleBaby er en innovativ løsning som gør jeres udflugt problemfri og komfortabel. På vej gennem landskabet har den voksne begge hænder fri og kan nemt regulere barnets siddestilling for den bedste komfort.

SaddleBaby - en håndfri skulderbærer

Med den smarte SaddleBaby kan du forlænge den gode oplevelse på både lange og korte udflugter med familien. Du får en uproblematisk mulighed for at vise dine børn den store verden. Uden gråd, frustration og trætte små ben. 

Når dit barn bliver træt af at gå selv, er alle forældre bekendt med den fysiske belastning det kan være, at skulle bære barnet resten af vejen.

Med en SaddleBaby har du mulighed for at bære den lille det sidste stykke af vejen uden problemer. 

SaddleBaby til børn i alderen 2 - 5 år

Saddlebaby er nem at anvende for både mor og far. De smarte manchetter holder den lilles ben på plads. Barnesædet er formstøbt, så det følger både den voksnes og barnets anatomi. 

De mange muligheder for at regulere og tilpasse din SaddleBaby giver dig en individuel behagelig og komfortabel anvendelse. Bæresystemet er designet til at blive brugt af børn mellem 2 og 5 år. 

På udflugt med SaddleBaby

Selve sadlen som er fremstillet i blød ergonomisk skum ligger på den voksnes skuldre. Sadlen og det smarte system af stropper er designet til optimal komfort for både forælder og barn. 

En udflugt kan gå til forlystelsesparker, koncerter, zoologiske haver og endda vandreture. Du giver dit barn den bedste udsigt fra dine skuldre - og får samtidig en mulighed for at forlænge den gode oplevelse med din helt egen smarte SaddleBaby. 

Vi ønsker dig og din familie en god tur med SaddleBaby!

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service