0 varer i din kurv
Menu

Hagesmæk med navn

Er du på udkig efter en ny hagesmæk til dit barn, så er du kommet til det rette sted. Her hos Babadut kan du finde et stærkt sortiment af hagesmække i forskellige farver fra kvalitetsmærker som Fixoni og Pippi.

Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Små børn savler og sviner ofte en del, og der kan derfor nemt blive brugt op til flere hagesmække i løbet af en dag. Derfor er det praktisk at have et stort udvalg af hagesmække, så du altid er klar med en ny, når den trænger.

De hagesmække du finder i vores sortiment er produceret i lækkert og blødt materiale, så de holder tæt og samtidig er behagelige for dit barn. Lukningen med trykknapper gør det nemt og enkelt at tage hagesmækken af og på dit barn.

Hagesmække med navn

Her hos Babadut har du muligheden for at sætte dit eget personlige præg på hagesmækkene. Når du har valgt den rette farve og det rette mønster, kan du nemlig tilføje en valgfri tekst til hagesmækken. Ved at tilføje dit barns navn, kan du for eksempel gøre det lettere for pædagogerne, når de skal holde styr på alle hagesmække i institutionen.

Du kan også bruge en hagesmæk med navn til at overbringe en glædelig nyhed. Det kan for eksempel gøres ved at tilføje ”Jeg skal være storesøster” eller ”Jeg skal være storebror”, når der sker en familieforøgelse.

Du behøver ikke bekymre dig om at trykket på hagesmækkene krakelerer eller falder af. Alle hagesmækkene tåler 60 graders vask og tørretumbler med eller uden tryk.

Hagesmække og savlesmække med navn

Her spiser jeg! - Man kan ikke underkende betydningen af, at omgivelserne ved hvad dit barn hedder. Nu kan du få hagesmække og savlesmække fra Pippi med dit barns navn på. Smart og selvsikkert! 

Alle dage er travle dage for den moderne børnefamilie. Det skal gå stærkt - også i spisesituationen. Det er derfor smart med en god og veldesignet hagesmæk, der sikrer at dit barns tøj og nære omgivelser ikke grises til. 

Vore flotte og praktiske savlesmække fra Pippi med påtrykt navn, sender et sødt signal og giver samtidig en god beskyttelse for dit barns tøj - ved spisebordet, når der skal spises på udflugt eller under transporten.
Hagesmække og savlesmække med navn er god stil for alle pengene!

Personlige hagesmække med navn

Giv et godt første indtryk med vores personlige hagesmække med dit barns navn eller med en sjov tekst påtrykt. Når du har valgt hagesmække i de rette farver fra vores flotte udvalg, kan du også vælge et kvalitets tryk, som passer dertil. Enten med navn, logo - eller med en valgt tekst som spreder smil og anerkendelse når maden indtages. Husk dog, at en savlesmæk er lille og der derfor ikke kan stå al for megen tekst. 

Savlesmække med navn

Savlesmække eller hagesmække med navn? - Det må gerne være praktisk, være smart - og så må det også gerne være lidt lækkert samtidig. Savlesmække med navn er sejt og sætter dit barn i centrum lige med det samme.
Det er oplagt at have mere end en smart hagesmæk med i pusletasken. Med et lille depot af savlesmække kan du altid skifte til en ren, når behovet viser sig.

Silikone hagesmække - den hurtige og nemme rengøring

Det kvalitetsbevidste valg af lækre og søde silikone hagesmække sikrer dig også den bedste ramme for en høj hygiejne. Som du ved, er det vitalt, at dit barns hagesmække kan rengøres ordentligt - hver gang. Vore silikone og neopren hagesmække kan desværre ikke påtrykkes navn. Men de kan til gengæld altid tørres af eller tåle en ekstra tur under den varme hane. Silikone hagesmækken fra Celavi er altid hurtigt klar til næste omgang.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service