OBS! Vi har netop skiftet webshopsystem, så der kan være små fejl og mangler. Vi arbejder på at finde, og løse dette så hurtigt som muligt. Tak for din forståelse.

0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Hagesmæk med navn

Er du på udkig efter en ny hagesmæk til dit barn, så er du kommet til det rette sted. Her hos Babadut kan du finde et stærkt sortiment af hagesmække i forskellige farver fra kvalitetsmærker som Fixoni og Pippi.

Små børn savler og sviner ofte en del, og der kan derfor nemt blive brugt op til flere hagesmække i løbet af en dag. Derfor er det praktisk at have et stort udvalg af hagesmække, så du altid er klar med en ny, når den trænger.

De hagesmække du finder i vores sortiment er produceret i lækkert og blødt materiale, så de holder tæt og samtidig er behagelige for dit barn. Lukningen med trykknapper gør det nemt og enkelt at tage hagesmækken af og på dit barn.

Hagesmække med navn

Her hos Babadut har du muligheden for at sætte dit eget personlige præg på hagesmækkene. Når du har valgt den rette farve og det rette mønster, kan du nemlig tilføje en valgfri tekst til hagesmækken. Ved at tilføje dit barns navn, kan du for eksempel gøre det lettere for pædagogerne, når de skal holde styr på alle hagesmække i institutionen.

Du kan også bruge en hagesmæk med navn til at overbringe en glædelig nyhed. Det kan for eksempel gøres ved at tilføje ”Jeg skal være storesøster” eller ”Jeg skal være storebror”, når der sker en familieforøgelse.

Du behøver ikke bekymre dig om at trykket på hagesmækkene krakelerer eller falder af. Alle hagesmækkene tåler 60 graders vask og tørretumbler med eller uden tryk.