0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Opbevaringskurve

Hold styr på børneværelset og puslebordet med søde opbevaringskurve. Store runde kurve til legetøj mm., vasketøjskurve og kurve til bleer og lign. 

Indret med opbevaringskurve til børneværelset

Nu kan du gøre hverdagen lettere og indrette med 3 Sprouts flotte opbevaringskurve til børneværelset. Skab det store overblik og mere orden med opbevaringskurve. Ethvert børneværelse er spækket med assorteret legetøj i alle størrelser. 

Nu kan legetøjet stables, kategoriseres og sættes i system. Vores uopslidelige og lækkert designede opbevaringskurve fra 3 Sprouts med søde dyr påsyet lægger op til orden i dine børns legetøj. Opbevaringskurvene fra 3 Sprouts passer til de fleste hyldesystemer og rumdelere - for eksempel rumdelerne fra Ikea.

De smarte og gennemtænkte opbevaringskurve fra 3 Sprouts er fremstillet i pap, beklædt med polyesterfilt eller polyester. De smarte opbevaringskurve fås selvfølgelig også med låg, så du kan afdække indholdet. 

Opbevaringskurve med hank til puslebordet

Tjek lige vores flotte opbevaringskurve med hank fra 3 Sprouts. Alle kurve kan hjælpe med at gøre puslebordet overskueligt. Kurvene har de sødeste dyr påsyet. Hvaler, elefanter og pindsvin så baby har noget kreativt at se på imens I skifter ble. 

Kurvene er opdelt så du let organiserer dit arsenal af babyartikler - bleer, vådservietter, skiftetøj, zinksalve, sutter, stofbleer og legetøj. Der er uanede anvendelsesmuligheder og masser af kombinationsmuligheder for de matchende kurve, der kan holde til mange skift i indretningen.

Smarte og uopslidelige vasketøjskurve fra 3 Sprouts

Nu kan I med vasketøjskurve fra 3 Sprouts holde endnu mere orden på børneværelset eller ved puslebordet. De super smarte vasketøjskurve er ikke bare praktiske, men pynter også på børneværelset. 

Vores uopslidelige vasketøjskurve er den smarte opbevaringsløsning og kan placeres hvorsomhelst; på børneværelset, i dit bryggers eller på badeværelset. Det flotte design tjener mange funktioner - også den dekorative! Du kan holde orden når det er nødvendigt - den hurtige oprydning fungerer, når det er let at putte vasketøjet direkte i kurven. 

Nyt system i dine opbevaringskurve

Den gode udvej for at holde orden skabes, når der er gode steder at placere sine ting. Med rummelige opbevaringskurve er det let at opdrage dine børn til at at holde orden i biler, dukketøj, Lego, perler – bare for at nævne noget af det spændende legetøj, som forældre og børn kan være udfordret med at holde orden i. Den slags legetøj, der hurtigt kan ryddes ud på gulvet flere gange i løbet af dagen, når børnene synes, at det er tid til nye lege.

Opbevaringskurve til det overskuelige legerum

Vi leverer opbevaringskurve til det overskuelige legerum. Fri leg starter når børneværelset er ryddet op. Den bedste leg starter ikke i rod, men i orden. Når dit barn har mulighed for at starte legen på gulvet, i hulen eller på bordet, er det bedste udgangspunkt altid et organiseret og overskueligt legerum. 

Man kan hurtigt starte legen igen og igen, for man ved hvor legetøjet er. Og uanset om tiden er kort eller om man har hele dagen, så kan rummelige kurve holde styr på legetøjet, når det skal op på hylden i en fart igen.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service