0 varer i din kurv
Menu

Mundbind

Mundbind

Stofmundbind mindsker smittespredning. De praktiske stofmundbind kan genanvendes efter vask. Et godt mundbind er bedre end intet mundbind. Vores stof mundbind beskytter dig og dine omgivelser mod udåndingsluft, dråber, partikler og bakterier. Det er derfor altid smart at have mundbind med på rejse, i offentlig transport, i fly - og andre steder hvor du opholder dig tæt sammen med mange mennesker. 

-30,74 %
Udsolgt

Miljøvenlige stofmundbind

Engangsmundbind er ikke miljøvenlige som stofmundbind. Dine stofmundbind kan vaskes og genanvendes. Hvorimod engangsmundbind skal udskiftes og smides i skraldespanden efter, at du har brugt dem en enkelt gang. Derfor anbefaler vi klart, at du køber et genanvendeligt mundbind. Find lige den farve du synes er fed. Vores stofmundbind kan justeres i størrelsen og sidder godt fast på næsen, hvilket er perfekt hvis du bruger briller, da de gør de ikke dugger. 

Stofmundbind - et personligt værnemiddel

Det behagelige stofmundbind er selvfølgelig et personligt værnemiddel. Hvis I er flere i familien som har brug for at anvende stofmundbind, kan vi anbefale at hvert familiemedlem har sin egen farve på mundbindet. Tag aldrig en anden persons værnemiddel på. Det kan overføre smitte mellem to personer, hvis det deles.

Stofmundbind eller CE-godkendte masker

Et stofmundbind er ikke lige så effektivt som et CE-godkendt mundbind. Men det er en aktiv hjælp til at mindske muligheden for at smitte andre og at selv blive smittet.

Her vil vi gerne henvise til vores 3-lags engangsmundbind som er CE-godkendt. Du kan købe en æske med 50 stk. engangsmasker. 

De praktiske CE-godkendte engangsmasker kan nemt justeres over næseryggen, så masken sidder korrekt, slutter tæt og maksimerer din sikkerhed.
Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service