0 varer i din kurv
Menu

Mundbind 3-lags - Vaskbart

59,95 DKK

3-lags

  • På lager

Se mere fra You

SKU: Sandfarvet

Sort stofmundbind 

Mundbind er nu blevet et krav, når du bruger offentlig transport i Danmark, og når du går ind andre offentlige steder. Hvis du har brug for et mundbind er dette genanvendelige stofmundbind lige noget for dig.

 

Dette khaki mundbind er med justerbare stropper, så du kan gøre stropperne mindre eller større, så det passer til dit ansigt (ørene skal i hullerne tættest på selve mundbindet). I toppen af ansigtsmasken er der indbygget næsebøjle, så du kan sætte mundbindet godt fast om næsen. Denne næsebøjle forbygger også dug, hvis du bruger briller. Mundbindet har en super god pasform til ansigtet, og syningen i bunden gør at det sidder tæt mod hagen. 

 

Mundbindet er med 3-lag i vævet bomuld, kan vaskes og bruges igen. ansigtsmasken reducerer partikler, når vi ånder, hvilket hjælper dig mod at sprede smitten, hvis du skulle være smittet med coronavirus. Du hjælper både andre og dig selv. 

 

Skal vaskes ved 60 grader. Onesize til voksne. Ikke et værnemiddel/ikke til medicinsk brug. Kommer i en genlukpose med info om mundbindet. Hvis pakken er åbnet, kan stofmasken ikke returneres. 

Mål: næse til hage: 15 cm, kæbelinje 26 cm, højde ved ører 6,5 cm. Produktet er testet i henhold til EN 13274-7 og EN ISO 9237 ref. AFNOR SPEC S76-001. 

 

Se alle mundbind her.

Populært lige nu

Populært i Tøj og accessories

Populært i Accessories

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service