0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Dørstoppere

Dørstoppere - Giv dit barn et sikkert hjem at udforske
Sikkerhed for dit barn er også sikkerhed i hjemmet. Giv dit barn et sikkert sted at udforske.
Tre ud af fire ulykker sker desværre i hjemmet. Men med ganske få midler, kan du afskærme dit barn for de oplagte muligheder for at komme til skade. Men også give dit barn en sikker mulighed for at gå på opdagelse og udforske nærmiljøet sundt, sikkert og trygt.

Sikkerhed i hjemmet - dørstoppere til børn

Når sikkerheden i hjemmet skal skærpes, er dørstoppere til børn smart. Dørstoppere til børn kan købes ultra enkle med Reers gummi og plast dørstoppere. Undgå at de små fingre kommer i klemme, når døren smækker. Når legen er bedst, er det ikke nødvendigvis dørene man har øje for. Hverken i børneværelset eller i husets andre rum.

Du sætter hurtigt og nemt en gummi dørstopper på døren i voksenhøjde eller under døren. På den måde er muligheden for et uheld elimineret. De praktiske gummi dørstoppere til børn er selvfølgelig nænsomme for din dør og ramme. Så de ikke efterlader mærker. 

Multi sikring af dine døre - en sikkerhed for dit barn

Det ligger alle på sinde at passe på sine kære - også i hjemmet. Et passende niveau af sikkerhed giver forældrene mulighed for at kunne slappe af - med ro i sindet. 

Små og mere alvorlige uheld og ulykker kan forebygges, ved at give dit barn sikre omgivelser. Se for eksempel vores seje dørstoppere fra Puckator - tøjdyr i 100% polyester, fyldt med sand.

Du kan vælge at have en hel zoologisk have i børnenes værelser, i gangarealer og i stuen. Vælg mellem de sødeste koalaer, svaner, kyllinger, drager, T-Rex og dinoer. 

Dørstopper til børneværelset

Som forældre kan du så vidt muligt forhindre, at børnene udsættes for alvorlige uheld og ulykker ved at sikre dit barns næromgivelser. En sød og dekorativ dørstopper fra Puckator forhindrer de mere alvorlige ulykker. Se i øvrigt vores andre produkter til sikring af dit hjem og nærmiljø. 

De små kan sagtens bevæge sig rundt i husets rum og undgå skader på fingre og tæer - og så kan man jo hilse på dyrene, der vogter dørene, hver gang man passerer dem. 

Placér din dørstopper foran døren og vær sikker på, at døren bliver hvor den er. Den skridsikre dørstopper sættes let foran døren og fjernes lige så let igen på samme måde.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service