0 varer i din kurv
Menu

Mickey og Minnie tema

Mickey Mouse og Minnie Mouse vil bare altid være søde! Skal i holde Mickey Mouse fødselsdag hjemme hos jer. Så kan vi hjælpe med tilbehøret. 

Nyhed!

Mickey Mouse og Minnie temafest - bring festen op på et nyt niveau

En temafest med Mickey og Minnie kan for de helt store Disney entusiaster være en oplevelse for livet. Temaet kan bruges til mange anledninger, men alle for at bringe festen op på et nyt niveau. Hvis der skal rigtig fart på din fødselsdagsfest, kan Mickey og Minnie hjælpe dig med at sætte standarden på din fødselsdagsfest. 

Vælg dit tema fra vores kæmpe store udvalg af temafester med udsmykning, service og kageprint. Det bringer begejstringen helt i top - vi garanterer!

Bestil fra vores Mickey og Minnie tema sortiment

Du sparer enorme mængder af tid ved at bestille fra vores sortiment med Mickey og Minnie tema direkte fra vores webshop. Udsmykningen af festbordet med papservice og andre kreative dekorationer er gjort på et øjeblik. Når Mickey og Minnie temafesten er slut, er det forbavsende nemt at rydde op. Med vores tema sortiment har du ordnede forhold før, under og efter festen - i et snuptag.

Mickey og Minnie på eventyr og i festhumør

Alle elsker Mickey og Minnie. De har været med helt fra starten, da Walt Disney startede sit sjove og verdenskendte univers af figurer og historier. Deres verden udspiller sig stadig i magasiner, Jumbobøger, på tegnefilm og i biograferne. Nu kan de udspilles på dine plastikkrus, slikposer, servietter, muffinforme - og selvfølgelig som flotte kageprint.

Mickey og Minnie er alle steder - og nu også som tema til dit barns fødselsdagsfest. Mickey og Minnie har igennem tiderne underholdt små, unge og ældre fans. Fra “Så er der tegnefilm” til “Disney sjov”. Mickey har løst mange gåder og detektiv mysterier sammen med Politimester Striks i jagten på Bjørne banden. Minnie har tryllebundet Mickey - og måske også holdt ham lidt i ørerne. 

Hvis man elsker Mickey og Minnie, er et Mickey og Minnie festtema lige sagen.

Mickey Mouse og Minnie som spiselige kageprint

Mickey og Minnie fås som spiselige kageprint i de stærke Disney farver og den flotte streg. Både Mickey Mouse og Minnie er faste gengangere i vores salg af kageprint til fødselsdage, fester og andre sjove anledninger. Hvem kan stå for vores flotte og humørspækkede kageprints med seje Mickey og søde Minnie.

Når den lille eller den store Disney entusiast skal fejres er vores Mickey og Minnie kageprint præcis hvad I mangler. Lad fantasien råde og bestem selv, hvordan kagen skal se ud, ved at vælge et motiv fra vores udvalg af færdigtrykte tematiserede Mickey og Minnie sukkerbilleder.

Læg kageprintene direkte på dine færdigbagte kager. Efter ca. 20 minutter er kagerne med de flotte motiver klar til den store åbning. - Husk at kagerne skal være afkølede, inden du lægger kageprintene på. Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service