0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Tilbehør til bilen

Tilbehør til bilen er mange ting; skånende solskærme, beskyttende covers til bilsæderne, sikre spædbarnsindsatser, behændige paraplyklapvogne og superbløde selepuder. Se vores store udvalg lige her.

Tilbehør til bilen - på korte og længere udflugter

Afsted på ferie - eller på tur med familien. Det gælder om at have styr på sit tilbehør til bilen. 

Køreturen bliver altid lidt sjovere, når baby udstyret til bilen er i orden. Se vores smarte udvalg og få gode ideer til praktiske gadgets til bilen. Der er intet som står i vejen for, at din bil kan se lækker ud - og samtidig indeholde smarte features og praktiske funktioner til dig og din lille familie. Smart tilbehør til bilen giver ro på bagsmækken.

Beskyttende bilsæde covers

Se for eksempel vores smarte beskyttende covers til bilsæderne fra Reer. Ønsker du at beskytte dine sæder for permanent slitage fra autostolen, eller bare en smart løsning når den lille skal holde styr på pegebøger og legetøj. De praktiske lommer holder styr på stort og småt, så alle kan slappe af på køreturen. Og skulle det beskyttende bilsæde cover fra Reer blive beskidt, er det let at tørre af. I værste fald, er prisen så fornuftig, at du let og uden større indsats kan udskifte dit cover til et nyt. 

Skånende solgardiner til bilen

Skånende solgardiner fra Reer er helt klart det fornuftige tilbehør til bilen. Når solen bager, er solgardiner til bilen den intelligente løsning - blandt andet, fordi du nemt kan indstille solafskærmingen, så den lille beskyttes bedst muligt. 

Solgardinerne fra Reer er lette at montere med sugekopper og kan rulles ned, når solen generer og rulles op, når man gerne vil have frit udsyn. Solgardinerne er desuden delvist transparente. 

Solafskærmning - sommer og vinter

Solafskærmningen til bilens passagerer beskytter både mod skarp sol om sommeren og direkte sollys om vinteren. Når den lille skal have sig en lur i bilen, er det smart, at du kan skærme med en solafskærmning der kan indstilles, så det giver den bedste effekt. Både i sideruderne og i bagruden.
Vores solskærme fra Diono monteres med sugekopper og kan let pakkes væk når de ikke skal bruges. De smarte solskærme har desuden en direkte effekt på bilens indeklima. Når solen virkelig brager igennem, kan det være ulideligt at være den der sidder i solsiden og koger. 

Tag en lur i bilen med en Seat Belt Pillow

Når den lille er ved at falde i søvn, er din Seat Belt Pillow støtten som sikrer, at man ikke får ondt i nakken. Det er så let at sidde forkert i bilen, når det lille hoved bliver tungt og øjnene lukker i. Din Seat Belt Pillow kan anvendes af alle, der benytter bilens almindelige sele.

Puden har en superblød microfleece overside, som kan maskinvaskes.

Den sættes helt enkelt på selen. Din Seat Belt Pillow måler 28 cm.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service