0 varer i din kurv
Menu

Baby Yummy

Baby Yummy laver blandt andet det populære Baby Yummy Cubes, som du kan bruge til at fryse hjemmelavet babymos ned i. Baby yummy cubes kommer i to størrelser. En pakke med 8 x 70 ml. og en pakke med 4 x 140 ml.

Udsolgt
Udsolgt

Baby yummy madbeholdere

Beholderne til babymos tåler fryser, og du sætter dem blot i deres beholder, så de er samlet i fryseren. Når du tager dem ud, kan du tø dem op i mirkovnen, når du har åbnet låget. Låget sidder fast på bøtterne, så du slipper for at miste låg hist og her. Efter brug sætter du bare dine Baby Yummy Cubes i opvaskemaskinen. 

Fordele:

Nogle af fordelene ved at lave babymaden selv, er at du ved hvad der er kommet i maden. Du behøver altså ikke at stå og tjekke for e-numre og tilsætningstoffer, hvilket kan være til stort besvær når man står i supermarkedet. 

Har du børn med allergi kan du også lave nem mad der tager højde for den type allergi som dit barn har. Det er også super praktisk, hvis børnene skal passe af besteforældrene, der måske ikke har helt styr på allergien. Det giver tryghed til dig, barnet og bedsteforældrerne.

Baby yummys produkter er endvidere fri for skadelig og farlig kemi. De er nemlig uden BPA, bly (Pb) og Phtalater. 

Baby Yummy - smart design

Hvad stiller man op med de små måltider - og er det virkeligt nødvendigt at medbringe det store udstyrsstykke hver gang baby skal have mad. Svaret er naturligvis nej. Producenterne bag de smarte Baby Yummy madbeholdere har fundet løsningen. En intelligent og behændig løsning på opbevaringen af din babymad - Nedfrysningen, tilberedningen og transporten. 

Det er ikke uden grund, at vi sælger Baby Yummy beholdere så hurtigt som vi gør. De er bare smarte - andet er der ikke at sige om det!

Baby Yummy er smart opbevaring af babymad

Baby Yummy er små beholdere. Praktiske plastbøtter, der er perfekte til portionsanretning af babymos og andet babymad. Frys maden ned i de små madbeholdere og medbring dem på farten. Du har altid et hurtigt og sikkert måltid klar i tasken eller lige ved hånden.

Skal du bruge en lille praktisk container til isterninger, smør, pesto eller andre ingredienser til familiens madlavning er Baby Yummy naturligvis lige ved hånden. De smarte vedhæftede låg lukker behændigt indholdet inde, indtil du skal bruge det igen.

Producer din egen hjemmelavede babymad

Producer din egen hjemmelavede babymad. Kog for eksempel gryn eller grøntsager efter ønske og portionsanret dem i de velproportionerede bøtter fra Baby Yummy. Baby maden tilberedes i god tid og helt efter behov. 

Du kan altid anvende indholdet med det samme, fryse dem ned eller opvarme dem i mikroovnen. Her skal du bare lige huske at åbne låget på beholderen først. 

Efter brug, kan du give bøtterne en tur i opvaskemaskinen. Vælg mellem de helt små containere på 70 ml. Eller tag de mere rummelige bøtter på 140 ml. 

Baby Yummy er god fornuft

De praktiske plastbøtter er naturligvis fri for BPA, phthalater og tungmetaller. Med de smarte beholdere med snaplåg, som sidder fast på bøtterne, har du altid et anvendeligt økologisk og bæredygtigt produkt ved hånden. 

Den praktiske holder til Baby Yummy bøtterne placeres nemt i køleskabet eller i fryseren, og vaskes selvfølgelig sammen med bøtterne i opvaskemaskinen. 

Som nævnt tåler mad beholderne og de smarte holdere både fryser, mikroovn og opvaskemaskine.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service