0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Avengers kageprint

Er børnene vilde med superhelte? Hulk, Captain America og flere? Hold et brag af en fødselsdag med seje Avengers sukkerbilleder til kagen. Det bliver med sikkerhed et hit.

Kageprint af Avengers eventyr helte 

Tag på hæsblæsende action spækket eventyr med Marvels Avengers figurer som kageprint. Arrangér din helt egen fest for superheltene Thor, Black Panther, Hulk, Captain America, Loki, Thanos og Iron Man med vores flotte Avengers kageprint. Dekorér din lagkage eller din bradepandekage med de seje kageprints - eller måske begge dele på én gang. Hvem drømmer ikke om at tage en maveplasker i et velassorteret kagebord?

Kageprint til Marvels Avengers superhelte

Nu kan du købe et spiseligt Avengers kageprint, når din lille superhelt skal fejres. Præcis som du ønsker det. Lad fantasien råde og bestem selv, hvordan kagen skal se ud, ved at vælge et motiv fra vores udvalg af færdigtrykte tematiserede sukkerbilleder.

Sukkerbilleder som Avengers kageprint kan bruges til mange anledninger, men alle for at bringe festen op på et nyt niveau. 

Vælg for eksempel at servere en kage til fødselsdagsfesten, pyntet med de vanvittigt flotte Avengers action helte som kageprint. Overrask både festens midtpunkt og gæsterne ved det næste party med et flot Avengers kageprint motiv. 

Avengers sukkerbilleder - pynt til den store guldmedalje

Vælger man at lave et lille pointløb eller et Avengers helte løb til festen, er den kageprintede lagkage med de action spækkede Avengers motiver en populær løsning. Hvis der skal kåres et vinderhold, kunne man ikke belønne sejren med en flottere pris. En Avengers kageprintet sejrskage, med et sukkerprintet billede til vinderholdet? 

Printede Avengers sukkerbilleder

Du kan også vælge at lave en fest af et kagebord. Servér de flotteste Avengers kageprint på tænderskærende helte opgaver.  Avengers kageprints kommer i et rundt format, som du lægger direkte på den færdige lagkage eller bradepandekage. Efter ca. 20 minutter er kagerne med de flotte motiver klar til den store åbning. - Husk at bradepandekagen skal være afkølet, inden du lægger Avengers kageprintet på.

Kageprint til alle anledninger

Marvels Avengers univers har taget verden med storm - det har vores Avengers kageprint også. De seje superhelte samarbejder, kæmper og sejrer altid over antiheltene - det er overraskende let at bringe humøret i affekt, når de flotte Avengers kageprintede kager kommer på bordet. 

Hvis du hellere vil have forskellige personliggjorte sukkerbilleder, kan du også vælge at få printet flere flotte motiver i muffin størrelse. Du vælger blot det bedste billede og sætter det i produktion hos os på Babadut - vi er klar.

Avengers kageprintene er veganske. Fri for Gluten, Laktose og sukker.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service