0 varer i din kurv
Menu

Taske med navn

Personlige tasker med navn
Giv din taske et personligt udtryk med dit påtrykte navn. Der er en række fordele ved, at din taske har sit eget navn. Under opbevaring, ved transport og bare på farten. Din taske er altid lige ved hånden eller over skulderen - og skulle den blive væk, har den let ved at finde hjem igen, når dit navn eller dit barns navn står direkte på tasken.

-6,98 %
-6,98 %
Udsolgt
Udsolgt -6,98 %
Udsolgt -6,98 %
Udsolgt -6,98 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Personligt tryk - dit personlige valg

Valget for hvad der skal stå på din taske er selvfølgelig dit. Du bestemmer selv teksten så den passer til dine helt specifikke og konkrete behov. Vær desuden opmærksom på at Babadut leverer tryk på de fleste poser, tasker og rygsække.
Få dit navn eller dit barns, kælenavn eller mobilnummer trykt direkte på tasken, posen, indkøbsnettet og rygsækken - du bestemmer selv. 

Tasker med navn eller kælenavn - en oplagt gaveidé

Dit barns rygsæk kan selvfølgelig få påtrykt et kælenavn. En sød rygsæk har næsten sit eget liv og kan nemt fortjene sit eget navn. Når rygsækken får sin egen tilstedeværelse, et navn og en krammer, er alt godt. Husk lige at tage “Buddi” med, når I skal ud at køre - rygsækken med pegebogen, spil og den ekstra sut.

Babaduts website er sprængfyldt med et kæmpe udvalg af personlige dåbsgaver, barselsgaver, fødselsdagsgaver, julegaver og personligt skole tilbehør. Giv dig god tid, og tjek vores flotte udvalg i alle varegrupper.  

Den gode børne taske med navn - en aflastning for hele familien 

En god børnetaske med navn er en aflastning for både voksne og børn. Hvem kender ikke situationen, hvor hænderne slipper op, når bilen skal pakkes. Det store cirkusnummer starter, når man efterfølgende skal finde den rette taske med det ønskede indhold. Det kan være noget af en opgave - også selvom du er Superfar eller Supermor. 

Ved at uddelegere jobbet med at få alle pakkenellikerne med i tasker, rygsække og sportstasker, får alle familiemedlemmer ansvaret for transporten. Uanset om det er skolebøger, gymnastiktøj eller tegnegrej I skal holde styr på. Ekstra smart er det, hvis jeres tasker har navne, tal eller benævnelser. Det kan sikre, at både børn og voksne vil have en åben chance for at få det hele med - hver gang.

Rygsæk med navn

En rygsæk med navn er helt genial til børnehavebarnet eller det lille skolebarn. Dit barn vil med sikkerhed elske at have sin helt egen taske med navn. Det giver noget personlighed til tasken, og det er let at se, hvis taske det er i børnehaven eller skolen.

Til gymnastik er det et must med en gymnastikpose med navn. Efter gymnastik i skolen eller fritiden er det vigtigt, at dit barn hurtigt finder sin sportstaske eller gymnastikpose. Det gør at du sparer tid som forældre, og det gør det hele meget nemmere for dit barn. 

Du finder et hav af forskellige typer tasker, du kan få sat navn på. Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service