0 varer i din kurv
Menu

MAM

Her finder du vores store MAM udvalg. Lækre sutteflasker med Anti-colic funktion, sutter, drikekflasker og mere! MAM er lig med kvalitet og det er også derfor de fleste mødre og fædre allerede har hørt om det velkendte mærke. 

-20 %
-19,99 %
-20 %
-20 %
-20 %
-20 %
-19,99 %
-20 %
-19,99 %
-20 %
Udsolgt

« 1

MAM - Kvalitet, funktion og design

Kvalitet, funktion og design. MAM har mere end 40 års erfaring i at tilpasse deres spædbørns produkter til barnets anatomi. MAM er produktsikkerhed - og deres ansvarlige omtanke kendetegner deres udvalg.
MAM har betydning for dit barns udvikling og for den gode hygge situation. Vores sutter og sutteflasker fra MAM er designet og tilpasset barnets alder og behov.

Se vores lækre anatomiske sutter og sutteflasker fra MAM i den blødeste silikone. MAM´s produkter er naturligvis uden BPA.

MAM er tryghed, trøst og gode spisevaner

Skiftet mellem mor og MAM sutteflasken er ideel. MAM er tryghed, trøst og lig med gode spisevaner.

De smarte sutteflasker med anti-kolik funktion sikrer, at der ikke kommer falsk luft med ned i halsen, når den lille spiser - en god hjælp for den lille mave, spisesituationen og for søvnen. 

Alt i alt en kæmpe forskel for mor og barn i overgangen mellem mor og sutteflasken. 

MAM er gentagne gange prisbelønnede for deres kvalitet, funktionalitet og design. 

MAM er lig med sikkerhed

Den østrigske ingeniør Peter Röhrig der har speciale i plastproduktion fik den unikke idé at skabe ekstra sikre spædbørns produkter. Produkter som i dag er almindelig kendte i de fleste hjem. Alle skabt for at forstå og for at opfylde spædbørns og forældres behov, så de trygt kan fokusere på glæden ved at være en familie.

MAM har hovedkvarter i Østrig, og har produktion og udviklingsafdelinger i Ungarn, Østrig og Thailand. 95% af de komponenter der anvendes i MAM´s sutter fremstilles i Europa.

MAM - 40 års erfaring i spædbørns produkter

MAM spædbørns produkter sælges over hele verden. I 60 lande fordelt på 5 kontinenter. MAM har været pionerer, førende på markedet og sikkerhedseksperter i mere end 40 år. Siden virksomheden blev grundlagt i 1976 har MAM skabt sikre, attraktive, innovative designs med beviselige sundhedsmæssige fordele. 

MAM siger selv; We love Babies! Det progressive firma har skabt løsninger, som har gjort tilværelsen nemmere og sjovere for både forældre og spædbørn.

Anatomiske sutter

De anatomiske sutter fra MAM er ekstra lette og luftige. Siden MAM lancerede de første sutter i 1976 har sutterne haft lufthuller i skjoldet. Dels for at sikre en bedre passage af luft, men også for at man kan se barnets ansigtsudtryk. 

De behagelige sutter støtter kæbens position, så suttebid og ekstra tryk på barnets nye tænder undgås. 

Alle MAM sutter kan skoldes eller steriliseres ved 3 minutter i mikroovnen. Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service