0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Harry Potter tema

Her finder du alt til Harry Potter fødselsdagsfesten. Nu kan du roligt inviterer familien eller klassekamaraterne til den mest magiske Harry Potter fødselsdag. Vi har både service og sukkerprint. 

Harry Potter fødselsdag

Find tryllestaven frem og hold den mest magiske Harry Potter fødselsdag for dit barn. Vi har alt til fødselsdagen med Harry Potter tema. Servietter, paptallerkner, sukkerprint til kagen og meget mere, så du kan holde en gennemført fødselsdag. 

Selvom Harry Potter filmene efterhånden er ret gamle, forstætter de med at være populære hos store og små. Børn ser dem for første gang og forelsker sig ligeså meget i det magiske univers, som deres forældre gjorde, da de så dem i sin tid.

Den første film udkom i 2001 og blev et kæmpe hit hos både børn og voksne, og derfor er det selvfølgelig helt naturligt, at de børn der så filmene dengang, nu viser dem til deres børn. 

Harry Potter kage

Til Harry Potter fødselsdagen hører der sig selvfølgelig også en lækker kage til. Derfor kan du købe lækre Harry Potter sukkerprint, der er lige til at lægge oven på fødselsdagskagen. Det skal blot klippes til, placeres ovenpå flødeskum eller glasur og så er der kage til alle de sultne gæster. 

Vi har allerede nogle flotte Harry Potter sukkerprint her på Babadut.dk, men du kan også sagtens selv finde et billede, som du vil have på din kage. Der kan være du har et godt et af Hermino og Ron eller af dit barn, der er klædt ud som Harry Potter. Du bestiller blot et kageprint med eget billede og sender dit billede til os på mail bagefter.

Lege til Harry Potter fødselsdagen

Til en god børnefødselsdag må der selvfølgelig være nogle lege og aktiviteter. Hvad kan man mon finde på til sin Harry Potter fødselsdag? Vi vil gerne komme med nogle idéer. 

Lav din egen trylledrik

Giv børnene nogle forskellige ingredienser, så de kan lave deres egen trylledrik. Det kan være i printer en bestemt opskrift, eller at de bare helt selv skal finde på, hvad de vil have i deres trylledrik. Brug sodavand, frugtfarve, vingummiorme og andet i sjove og magiske farver. Børnene vil med sikkerhed synes det er sjovt. 

Lav en skattejagt i Harry Potter stil

Hvis du er rigtig Harry Potter fan kan du godt huske det magiske kort Harry får fat i fra Rons brødre. Kortet er magisk og viser hvor alle lærer osv. befinder sig på Hogwarts. Lav et skattekort, der ligner det fra Harry Potter filmene og lad børnene lede efter The Golden Snitch eller måske lækre slikposer, de kan få med hjem efter fødselsdagen. 

Lav din egen tryllestav

Køb nogle pinde, eller find dem i naturen, så børnene kan lave deres helt egen tryllestav. Giv dem blot lim, glimmer, maling, fjer og andet krea, som de kan sidde og klistre på deres tryllestav. 

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service