0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Gurli Gris kageprint

Er i fans af Gurli Gris hjemme hos jer? Det giver godt mening, for Gurli Gris og hendes familie er jo noget af det sødeste. Hvorfor ikke fejre fødelsdagen med en kage med det sødeste Gurli Gris sukkerprint på? Kagen vil blive et sikkert hit! Vi har også muffinsforme med Gurli Gris, hvis der f.eks. skal muffins med i børnehaven eller skolen. 

Kageprint af Verdens Sødeste Gurli Gris 

Tag på udflugt i Gurli Gris’ verden og dyrk Verdens Sødeste Gurli Gris som kageprint. Sig hej til vennerne fra Gurlis verden; Emilie Elefant, Dino og Karina Kanin - og arrangér din helt egen fest med flotte Gurli Gris kageprint.

Dekorér din lagkage eller din bradepandekage med de seje kageprints - eller måske begge dele på én gang. 

 

Kageprint til Gurli Gris - din superhelt

Nu kan du købe et spiseligt Gurli Gris kageprint, når din favorit yndlings gris skal fejres. Præcis som du ønsker det. Lad fantasien råde og bestem selv, hvordan kagerne skal se ud, ved at vælge et motiv fra vores udvalg af færdigtrykte tematiserede sukkerbilleder.

 

Kageprint - bring festen op på et nyt niveau

Sukkerbilleder som Gurli Gris kageprint kan bruges til mange anledninger, men alle for at bringe festen op på et nyt niveau. 

Vælg for eksempel at servere en kage til fødselsdagsfesten, pyntet med de vanvittigt søde Gurli Gris på eventyr som kageprint. Overrask både festens midtpunkt og gæsterne ved det næste party med et flot Gurli Gris kageprint motiv. 

Gurli Gris sukkerbilleder - pynt til den store guldmedalje

Vælger man at lave et lille pointløb eller et Gurli Gris-løb til festen, er den kageprintede lagkage med de altid søde og hjælpsomme Gurli Gris motiver en populær løsning. Hvis der skal kåres et vinderhold, kunne man ikke belønne sejren med en flottere pris. En Gurli Gris kageprintet sejrskage, med et sukkerprintet billede til vinderholdet? 

Printede Gurli Gris sukkerbilleder

Du kan også vælge at lave en fest af et kagebord. Servér de flotteste Gurli Gris kageprint på  nye udflugter. Gurli Gris kageprints kommer i et rundt format, som du lægger direkte på den færdige lagkage eller bradepandekage. Efter ca. 20 minutter er kagerne med de flotte motiver klar til den store åbning. - Husk at bradepandekagen skal være afkølet, inden du lægger Gurli Gris kageprintet på.

Kageprint til alle anledninger

Gurli Gris’ univers har taget verden med storm - det har vores Gurli Gris kageprint også. De søde venner elsker at lege, klæde sig ud og besøge spændende steder. Gurli Gris bringer altid smilet frem. Både blandt børn og voksne - også når de flotte Gurli Gris kageprintede kager kommer på bordet. 

Hvis du hellere vil have forskellige personliggjorte sukkerbilleder, kan du også vælge at få printet flotte motiver i muffin størrelse. Du vælger blot de bedste billeder og sætter dem i produktion hos os på Babadut - vi er klar.

Gurli Gris kageprint - sådan gør du

Vi har en bragende succes med vores Gurli Gris kageprints. Når du skal planlægge din fest, har du flere muligheder for at gengive de flotte sukkerbilleder. Gurli Gris kageprintet leveres som nævnt i et cirkelrundt format på 20 cm i diameter. Men det kan naturligvis sagtens anvendes på en firkantet bradepande også.

Gurli Gris kageprintene er veganske. Fri for Gluten, Laktose og sukker.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service