0 varer i din kurv
Menu

Frigg

Frigg kvalitetssutten - den store redningsmand og følgesvend
Frigg sutter er bare fantastiske - og en absolut bestseller! Kvalitets sutter fra Frigg kan være den helt store redningsmand og følgesvend. For både forældre og baby. 
Vores brede udvalg af runde Frigg sutter, naturgummi sutter og Frigg silikone babysutter, er klar til den store redningsaktion. Du bestiller bare. Friggs produkter er skabt med sikkerhed og skønhed for øje til den kvalitetsbevidste familie.

Den korte historie om Frigg kvalitets sutter

Friggs kvalitets sutter er et 100% dansk produceret baby produkt fra Hinnerup. I øvrigt, den eneste 100% danske sut på markedet! De siger selv, at produkterne i deres sortiment er designet til at understøtte barnets instinkter og medfødte behov. 

Selv navnet understøtter deres koncept. Frigg er kendt fra den Nordiske Mytologi for sit fremsyn og sin visdom. I den Nordiske Mytologi er hun datter af Jorden og moderskabets gudinde. 

Producentens vision med Frigg sutten er intet ringere end: “Vi vil skabe den bedste sut i verden” - og det må man sige, at de er lykkedes med. De har lanceret flere typer kvalitets sutter med et miljøbevidst udgangspunkt. Men først og fremmest for at give din baby den bedste start i livet.

Deres Frigg Daisy sutter i latex eller medicinsk silikone skaber den bedste præmisser for en god start. Både for forældre og barn. 

Frigg sutter går ikke på kompromis med dit barns behov

De velgennemtænkte, gennemtestede Daisy sutter i naturgummi og de lækre Frigg Classic naturgummi sutter er designede, så de passer til dit barns lille mund og gummer - præcis efter dit barns behov. Skjoldet på sutten danner endda en bue der svarer til moders bryst - for at skabe den velkendte og nærværende tryghed. 

De smarte huller i sutten og det buede skjold hjælper desuden den sarte hud omkring munden med at ånde. 

Frigg sutter er trøst og tryghed

Frigg kvalitetssutter gennemgår en grundig kvalitetskontrol inden de sendes ud til forbrugerne. Før sutterne forlader fabrikken, er de træk- og vakuum testet. 

Se det flotte udvalg i vores webshop. Du finder de bedste sutter og tilbehør til verdens vigtigste baby. Til både nat og dag.

Alle vore sutter er naturligvis uden BPA og Phthalater

Vi siger det lige igen - for en sikkerheds skyld. Vores sortiment af sutter er naturligvis uden BPA, Phthalater og andre farlige stoffer. Så du skal ikke bekymre dig om at anvende produkterne fra Babadut.dk. De er udviklet og designet, så de opfylder de lovgivningsmæssige krav. 

Den hurtige og nemme rengøring af dine sutter

Det kvalitetsbevidste valg af gode sutter sikrer dig også den bedste ramme for en høj hygiejne. Som du ved, er det vitalt, at dit barns sutter kan rengøres ordentligt - hver gang. De funktionelle Frigg sutter er fremstillet i materialer, der sagtens kan klare den varme hane eller en skoldning før brug. 

 Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service