0 varer i din kurv
Menu

Yumbox

Yumbox madkasserne er geniale til dig med skolebørn. Du kan nemlig inddele maden, så den ikke bliver blandet sammen i madpakken. Madkasserne fra Yumbox er lækagesikre, så ungerne heller ikke kommer hjem med en våd skoletaske. Find lige den Yumbox model, der passer til din families behov. 

Madkasserne fra Yumbox kommer i forskellige modeller:

Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Yumbox madkasse for alle

De brilliante lækagesikre Yumbox Bento madkasser er til alle. Til store og små i de travle børnefamilier. Tilpas dine måltider med smarte, lækre og tiltalende snacks. Så du både holder styr på kostpyramiden, lysten og mængden af mad. Med en Yumbox madkasse er du godt på vej til en praktisk og veltilfreds dagligdag, med tanken fuld - på den bedste måde. 

Den lækagefri madbeholder kan for eksempel sagtens indeholde salat og dressing til frokosten - uden at du kommer til at finde den i din skoletaske. Madkassen er nem at åbne og lukke for børn. Det indvendige rum med flere rum i, er aftageligt. 

Yumbox er sund kost forenklet

Sund kost og portions kontrol er nemt med Yumbox. Yumbox's bento madkasser har færdigportionerede madbakker, der guider dig til at pakke nærende og problemfri madpakker! Pak de helt rigtige portioner til børn i alle aldre og voksne. 

Yumbox Bento madkasser - den bedste organisator af din madpakke

Aftenen før, at børnene skal i skole, arrangerer du let de individuelle madpakker i hver sin Yumbox madkasse - i hver sin farve. På den måde får I ikke byttet om på madpakkerne, når de tages om morgenen. Dit køleskab er altid rent og pænt, fordi de lækagesikre containerne holder maden helt adskilt - også selvom maden er delvist flydende. 

Vi anbefaler, at man har to madkasser til hvert barn. På den måde er det nemt at have én i opvaskemaskinen, mens den anden er i brug i skolen eller i børnehaven.

Yumbox madkasser er tidsbesparende og økonomiske

Yumbox er en ægte tidsbesparende opfindelse. Med en Yumbox madkasse kan du hurtigt arrangere en udflugt i parken eller et nyt eventyr i hulen i haven. Du uddeler lynhurtigt snacks, dyppelse, agurker, kiks, Rufflere og små sandwiches i de praktiske rumdelte Yumboxes. Der er nok til alle - også til den sofistikerede mad nyder. 

Du kan tilkøbe Yumbox køleelementer, så din mad holder sig ekstra lang tid. Det har aldrig været en succes med svedne spegepølsemadder eller buede osteskiver. Det undgår du nu, med de praktiske Yumbox køleelementer.

Yumbox Bento madkasser - rumdelte madpakker

De revolutionerende rumdelte madkasser fra Yumbox sikrer, at du altid holder styr på maden - og hvad du opbevarer sammen. Det gode overblik er med til at reducere dit madspild. Dine børn kan få den lækreste mad med i madpakken, som de altid kan lide - og mor kan udfordre smagsoplevelsen med enkelte grøntsager eller brødtyper, som børnene ikke har smagt før. Yumbox assisterer din lille familie til at få en god madkultur. Med sunde, varierede og økonomiske perspektiver. 

Vi gør opmærksom på, at Yumbox Bento madkassen passer i vores Sistema køletasker, 3 Sprouts køletasker, Bibetta køletasker og Bentology køletasker. 

Yumbox Bento madkasser er et alsidigt og miljøvenligt mad opbevarings system - på alle måder. Det er selvfølgelig fremstillet i fødevare sikre BPA- og Phthalat-fri materialer. Tåler opvaskemaskine. Du kan bruge din Yumbox madkasse igen og igen, hvilket er meget bedre for miljøet end engangsplast og sølvpapir, der ryger i skraldespanden med det samme. 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service