0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Papkrus og plastikkrus

Papkrus til fødselsdagsfesten. Skal i holde et brag af en fødselsdag? Kører i med et bestemt tema, eller er børnene vilde med noget bestemt, såsom Fortnite eller Paw Patrol? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her finder du papkrus og plastikkrus, der kan pynte enhver fødselsdagsfest op. Det gør det hele meget nemmere og det vil med sikkerhed blive et hit hos gæster og fødselsdagsbarnet. 

Fest med tematiserede papkrus og plastikkrus

1-2-3, så er vi klar. Gør borddækning til en hurtig og altid pålidelig del af din planlægning af en fest eller fødselsdag. Med service som papkrus, paptallerkner, duge, servietter, sugerør og fødselsdagslys, er I hurtigt på banen og festen kan begynde. 

Pap- eller plastikkrus er naturligvis også den smarte løsning, når familien skal på udflugt. En kaffe og sodavands pause bliver hurtigt arrangeret, når papkrusene kommer op af tasken.

Papkrus og plastikkrus  

Når du skal planlægge dit barns fødselsdag, kunne en temafest med tema papservice være løsningen. Paptallerkner, papkrus eller plastikkrus med dit barns favorit figurer på. Plastikkrus med Avengers, Minions eller Barbie kan sætte helt nye højder for festens stemning. Specielt, hvis du vælger at kombinere det med paptallerkner, servietter, sugerør, duge m.m. - selvfølgelig også med dit barns idoler printet på.

Tematiserede plastikkrus - en flot løsning

Hurtigt og nemt - både før og efter festen. Begejstringen vil ingen ende tage. Både for fødselaren, men også for mor og far. Tematiseret borddækning med plastikkrus og papkrus er en superhurtig og nem løsning i en travl hverdag - uanset hvornår festen skal holdes, hvor stor festen skal være eller hvor mange gæster der skal med. Oprydningen foregår lige så problemfrit og hurtigt.

Søde, sjove og seje papkrus til børn

Lad dig inspirere af vores varierede udvalg af søde, sjove og seje plastikkrus til børnefødselsdage, babyshowers og andre sjove anledninger.

En børnefødselsdag bringes op på et nyt niveau, når fødselsdagsbordet er dækket med kreative og farverige papkrus med dine favorit motiver; koalabjørne, Ninjagos, Gurli Gris og Barbie. Avengers, Paw Patrol, Spider Man eller prinsesserne fra Frozen - bare for at nævne nogle. Gå selv på opdagelse og lad dig inspirere af vores flotte udvalg af plastikkrus med motiver.

Papservice - få tid og overskud til en børnefødselsdag

En travl hverdag må gerne optimeres, så man når at have overskud og tid - også når der lige skal arrangeres en børnefødselsdag. 

Lad os foreslå en tematiseret børnefødselsdag med tematiseret papservice. Paptallerkner og papkrus med tilhørende duge, servietter, fødselsdagslys og sugerør - Se også vores tematiserede kageprint med samme motiver. Vildt smart!Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service