0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Barbie kageprint

Mor og far kender dem, og det gør børnene bestemt også - Barbie er altid et hit. Fejr fødesldagen for Barbie fans med det fineste Barbie sukkerprint.

Barbie kageprint

Nu kan du få et spiseligt Barbie kageprint til din eventyrlige fødselsdagskage. Nu kan den smukke Barbie komme med til fødselsdagsfesten, præcis som du ønsker det. Lad fantasien råde og bestem selv, hvordan kagen skal se ud. Dekorér kagen med vores færdigtrykte tematiserede sukkerbilleder. Det bliver den største succes!

Sukkerbilleder som Barbie kageprint kan bruges til mange anledninger, men alle for at bringe festen op på et nyt niveau. Overrask både festens midtpunkt og gæsterne ved det næste party med et flot Barbie kageprint motiv. 

Barbie sukkerbilleder - pynt til den store guldmedalje

Vælger man at lave et lille Barbie pointløb til festen, er Barbie muffins med de eventyrlige og smukke Barbie motiver en populær løsning. Hvis der skal kåres et vinderhold, kunne man ikke belønne sejren med en flottere pris. En serie kageprintede Barbie muffin sejrskager, med sukkerprintede billede til vinderholdet? 

Printede Barbie sukkerbilleder

Du kan også vælge at lave en fest af et kagebord. Servér de flotteste Barbie kageprint fantastiske Barbie på. Vores Barbie kageprints kommer som muffinprints, som du lægger direkte på de færdige muffins. Efter ca. 20 minutter er kagerne med de flotte motiver klar til den store åbning. - Husk at kagerne skal være afkølede, inden du lægger Barbie kageprintet på.

Kageprint til alle anledninger

Barbie Universet har taget verden med storm - det har vores Barbie kageprint også. 

Det er overraskende let at bringe humøret i affekt, når den flotte Barbie kageprintede kage kommer på bordet. 

Anvend et kageprint i flere størrelser - sådan gør du

Vi har en bragende succes med vores Barbie kageprints. Når du skal planlægge din fest, har du flere muligheder for at gengive de flotte Barbie sukkerbilleder. Barbie kageprintet leveres som nævnt i muffins størrelse. Men også som kageprint i runde formater. Vi er klar.

Barbie kageprintene er veganske. Fri for Gluten, Laktose og sukker.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service