0 varer i din kurv
Menu

Gamcha

Gamcha laver de fineste produkter. De skaber unikke og smukke designs til sengetøj, punge, uroer og meget mere, der kan pynte børneværelset. 
Gamchas filtprodukter er laver af nepalesiske kvinder, der sidder og laver det i hånden. Dette er med til at skabe flere arbejdspladser til kvinder i nepal. Den lækre kvalitetsfilt er lavet af 100% uld, som kommer fra New Zealand. Ulden er slidstærk og bliver farvet med 100% AZO-fri farver, så det ikke er skadeligt. 

Nyhed!
Nyhed!
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

« 1

Gamcha - med hjertet på det rigtige sted

Her på Babadut er vi ret stolte af vores udvalg af unikke produkter fra Gamcha. Gamcha Projektet støtter kvinder til selvstændighed og ligeret i Nepal. Vi kan faktisk sige, at Gamcha har hjertet på det rette sted.

Alle Gamchas bløde og lækre produkter er håndlavede af 100% merino af højeste kvalitets uld fra New Zealand. 

Et kvindeprojekt Gamcha i Nepal

I byen Gamcha i Nepal startede danske Ane Hansen et samarbejde op med de lokale kvinder. De ihærdige og dygtige kvinder havde deres værksteder, hvor de producerede uldprodukter i verdensklasse. 

Ideen var, at de smukke håndlavede produkter skulle introduceres til et bredere marked i Vesten. I 2004 startede samarbejdet - og samarbejdet har udviklet sig eksplosivt i de følgende år. Blandt andet ved at udvide sortimentet med specielt designede produkter tilpasset det europæiske marked. 

Ligeværd og selvstændighed

De kvinder som sluttede sig sammen i Gamcha Projektet var en gruppe progressive kvinder, som ønskede at kæmpe sig ud af fattigdom og ind i en mere selvstændig og ligeværdig hverdag - uafhængig af mandens indkomst. Præmisser som ikke er en selvfølge for kvinderne i Nepal. 

Køber du et Gamcha produkt, støtter du en god sag og forbedrer levevilkårene for disse kvinder. Gamcha er design for en god sag og er en kæmpe verdensdækkende succes. Virksomheden i Nepal er på imponerende 125 ansatte kvinder i 2020 og vokser stadig. 

De håndsyede produkter har gradvist vundet anseelse og respekt i de vestlige lande. De unikke filt punge fra Gamcha er blot ét ud af mange lækre højkvalitets produkter, som er værd at nævne i denne sammenhæng. 

Gamcha naturprodukter

De håndlavede uroer fra Gamcha er ikke til at stå for, og vil med sikkerhed pynte på børneværeslet eller over puslebordet. De bløde og lækre filt punge med de sødeste dyremotiver er fremstillet af 100% merino uld. Alle Gamchas naturprodukter er derfor særdeles holdbare. Selv farverne er 100% AZO-fri. 

De håndsyede filt punge er ikke ens. Du kan ikke købe to identiske filtpunge. De kan have samme dyremotiv. Men der vil altid være små variationer i de enkelte produkter. De charmerende Gamcha produkter er fyldt med sjæl og varme. Hvert enkelt filt pung skiller sig ud. Har du en Gamcha filt pung har du med garanti et unikt eksemplar.

Babysokker fra Gamcha

Vi er også nødt til at fremhæve de lækre babysokker fra Gamcha. De håndlavede babysokker fra Gamcha er også fremstillet af merino uld i Nepal. En fantastisk gaveidé til de små fødder, som med garanti altid vil holde sig varme og tørre i kvalitets ulden fra New Zealand.

Babysokker i uld til den lille guldklump behøver ikke at være dyrt. Her hos os på Babadut kan du finde smarte, praktiske og økologiske strømper - specielt håndlavede filtede sokker fra Gamcha.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service