0 varer i din kurv
Menu

Scrunch

Scrunch laver fint badelegetøj i blød silikone, så det kan foldes sammen uden at gå i stykker. Det er rart at røre ved og lege med for børn, og det fylder mindre i tasken, da det kan foldes sammen. 

-20 %
-20 %
-20 %
-20 %
-30 %
-20 %
-20 %
-20 %
-20 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Scrunch er det blødeste silikone strand legetøj

Scrunch er det blødeste foldbare strandlegetøj på markedet. Det er så blødt, at du i princippet ville kunne anvende en Scrunch foldespand som hovedpude. 

De flotte produkter fra Scrunch er værd at tjekke ud. De flotte silikoneprodukter i douchede farver er lækre og bløde at røre ved. Se for eksempel de veldesignede spande som kan foldes sammen, så de fylder mindst muligt i strandtasken.

Scrunch har skabt et fantastisk design. Strand-, vand- og sand legetøjet har egenskaber, som man ikke ser andre steder. På rejser, udflugter eller hjemme i haven. Når de små skal lege i sandet eller i vandkanten er Scrunch verdens bedste legetøj - med indbygget intelligens. Du folder og bruger let dit bløde silikone legetøj, uden at det knækker, som traditionelt plastiklegetøj er kendt for.

Scrunch er blødt holdbart silikone legetøj - med formhukommelse

Alle Scrunch’s løsninger til en fornøjelig dag på stranden eller i sandkassen har formhukommelse. Det vil sige, at du kan trykke spanden sammen i din taske, så der er plads til drikkedunk, madkasse og håndklæder også. Legetøjets formhukommelse sikrer, at når du pakker din Scrunch foldespand ud, så retter den sig ud og indtager den form som den er støbt til. 

Rul dem, fold dem, scrunch dem - læg dem i din bagage

Scrunch er et prisvindende produkt, kendt af børnefamilier verden over. Ønsker du at sige farvel til den stive plastspand, frisbee eller vandkande, er Scrunch den smarteste løsning for den lille børnefamilie. Scrunch er simpelthen designet specielt til at gøre rejser og opbevaring let. 

Med Scrunch kan du rulle, skrabe, folde og klemme de funktionelle produkter ind i meget små rum. Når du skal bruge dem igen, indtager de naturligvis den form de er designet til igen. Rul dem, fold dem, scrunch dem – læg dem i din bagage.

På ekspedition i strandkanten

Med vores Scrunch fiskenet i den ene hånd og en Scrunch foldespand i den anden. Så er I klar til ekspedition i strandkanten. Fang krebs, krabber og småfisk og iagttag dem i din lille spand. De små dyr er selvfølgelig kun til låns, men en oplagt chance for at introducere dine børn til den fantastiske natur som omgiver os. 

Der er rigtig god læring i at kunne navngive og skelne mellem de forskellige dyr og lære om deres forskellige egenskaber. Bygger man et lille bassin i vandkanten, kan store scenarier udspille sig - samtidig med at dyrene overlever udflugten, indtil de skal sættes ud igen.

Scrunch er miljøbevidsthed for kommende generationer

Scrunch er miljøvenligt genanvendeligt legetøj for livet. Det søde og bløde strand-, sand- og vand legetøj er fremstillet i 100% silikone. Squash og scrunch dit legetøj ned i din lomme, i hjørnet af en taske eller kuffert og spar plads til andre sjove ting. 

Man må bare elske Scrunch!

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service