0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Udklædning

Udklædning til børn

Noget af det sjoveste ved at være barn, er at klæde sig ud og lege, at man er en helt anden person. Udklædning får nemlig fantasien igang  og gør legen endnu sjovere. Her finder du fine, søde og seje sager til udklædningen. 
Udklædning kan bruges til fastelavn eller halloween, men er også sjovt at bruge til leg i hverdagen og weekenden sammen med venner og familie. 

Udklædning til børneværelset, fastelavn eller til halloween

Er du på jagt efter gode ideer til udklædning til dine børn. På Babadut er du kommet til den rette. Børneudklædning til brug i børneværelset, til fastelavn, gadefesten eller til halloween har næsten ingen begrænsninger. Brug din kreativitet, fantasi og nysgerrighed og udlev dine drømme som superhelt, prinsesse eller sjove og vilde dyr. Et spejl og en opbevaringskasse eller en gammel kuffert med udklædningstøj - så gik den eftermiddag med sjov og rollespil. 

Nem, billig og hurtig børneudklædning

Børn i alle aldre elsker at klæde sig ud. Men i en travl hverdag kan det være svært at finde tiden til at skabe et godt kostume selv. Skal det gå lidt hurtigt og være kreativt samtidig, kan du søge i vores brede sortiment af udklædningskostumer og tilbehør til de enkelte kostumer - og hurtigt nå i mål med udklædningsopgaven.

Udklædning til kreative dage

Hvis du ønsker at være kreativ med ungerne, kan I vælge at sætte jeres helt eget personlige præg på kostumet. Bemærk vores udvalg af tilbehør til kostumerne. Med en sjov hat på hovedet, fevinger på ryggen eller en tryllestav i hånden, breder smilet og glæden sig - og rollespillet kan begynde. 
Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service