OBS! Vi har netop skiftet webshopsystem, så der kan være små fejl og mangler. Vi arbejder på at finde, og løse dette så hurtigt som muligt. Tak for din forståelse.

0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Puder

Her finder du vores udvalg af puder til baby, børn og voksne. Det kan være du skal bruge en helt almindelig hovedpude til at sove med om natten eller en ergonomisk liggepude til baby. 

Kapok hovedpude

En Økologisk kapok pude fra Cocoon er det perfekte valg for dig, der vil have det bedste til dig og din familie. Kapok puderne er varmeregulerende, hvilket gør dem perfekte for dig, der har det varmt om natten. De er også allergivenlige, da kapok fyldet transporterer fugten og ikke lade den blive i fyldet. 

Se vaskeguide her.

Økologiske puder

Kapok puderne fra Cocoon er i økologisk bomuld og fyldet er også økologisk, så hvis du elsker bæredygtige produkter, er Cocoons puder lige noget for dig. 

Der fældes ingen træer i forbinelse med høsten af kapok, og derfor er man med til at sikre regnskovens bevarelse. Der bruges ikke pesticider eller insektmidler i produktionen af kapok fyldet. Kapok indeholder et antibakterielt bitterstof, der gør at bakterier og husstøvmider ikke kan leve i det. Derfor er Cocoons puder også allergivenlige.