0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Puder

Her finder du vores udvalg af puder til baby, børn og voksne. Det kan være du skal bruge en helt almindelig hovedpude til at sove med om natten eller en ergonomisk liggepude til baby. 

Se vaskeguide her.

Hovedpuder til prinser og prinsesser

Vi samler på glade og tilfredse kunder. Vores puder til prinser og prinsesser er derfor specielt udvalgt med øje for kvalitet og sikkerhed. Vores erfaring viser, at det først og fremmest er prisen, kvaliteten og pudens højde som har en betydning for dit valg. 

Babyer skal jo som udgangspunkt ikke sove med en hovedpude i de første år. Men en ergonomisk babypude fra Babymoov er et godt valg for den lille ny. 

Overvej om din pude skal være en ergonomisk babypude fra Babymoov eller en kapok juniorpude fra Cocoon til de lidt ældre børn. 

Kapok hovedpude - også et godt gavevalg

En økologisk kapok pude fra Cocoon er det perfekte valg for dig, der vil give en lækker gave. Eller til dig, der kun forventer det bedste til dig og din familie. Kapok puderne er allergivenlige og varmeregulerende, hvilket gør dem perfekte for dig, der har det alt for varmt om natten. 

Økologiske kapok hovedpuder fra Cocoon

Hos Babadut.dk er der basis for at skabe det bedste sengemiljø med vores økologiske kapok hovedpuder fra Cocoon. Cocoon kapok eller Amazing Maize babypuder og lejringspuden fra Doomoo skaber det tilpassede, bløde og tørre leje for dit barn. Hele natten. 

Se vaskeguide her.

Økologiske kapok hovedpuder til syvsoveren

Vore økologiske kapok produkter er som skabt til baby og til junior. Hvad enten man er en syvsover eller bare har et godt sovehjerte. Den lette naturfiber sikrer dit barn en optimal og uforstyrret nattesøvn, med et sundt, tørt og roligt sovemiljø. Undersøgelser viser, at man kan svede helt op til en halv liter sved på en nat. Kapokkens hulrum virker svedtransporterende, men bevarer samtidig en afstemt temperatur i puden. Både når man sover og putter. 

CO2 neutrale kapok babypuder 

Vores økologiske babypuder er CO2 neutrale. Kapok er en naturlig fiber, som vokser vildt på kapoktræer i Sydamerika, Østafrika og Asien. Man høster kapok uden at fælde de 70 meter høje og 200 år gamle træer i regnskoven. 

Når du køber vores kapok produkter er du altså med til at bevare de tropiske regnskove.

Allergivenligt sovemiljø

Du sikrer et sundt og allergivenligt sovemiljø ved at vælge vore puder, dyner, madrasser og rullemadrasser med kapok.

Naturfibrenes fugttransporterende egenskaber sikrer, at bakterier, husstøvmider og skimmel ikke kan leve i sengetøjet. På den måde skaber du de bedste forhold for et sundt og allergifrit sovemiljø.

Vi anbefaler, at du går på udkig i vores brede udvalg af puder, dyner, sengelinned og madrasser. Hos os kan du komponere et sammenhængende, fornuftigt økologisk og allergivenligt leje for dit barn.

Økologiske puder

Kapok puderne og Amazing Maize puderne fra Cocoon er i økologisk bomuld og fyldet er også økologisk, så hvis du elsker bæredygtige produkter, er Cocoons puder lige noget for dig. 

Der fældes ingen træer i forbinelse med høsten af kapok, og derfor er man med til at sikre regnskovens bevarelse. Der bruges ikke pesticider eller insektmidler i produktionen af kapok fyldet. Kapok indeholder et antibakterielt bitterstof, der gør at bakterier og husstøvmider ikke kan leve i det. Derfor er Cocoons puder også allergivenlige. 

Kapok hovedpude

En Økologisk kapok pude fra Cocoon er det perfekte valg for dig, der vil have det bedste til dig og din familie. Kapok puderne er varmeregulerende, hvilket gør dem perfekte for dig, der har det varmt om natten. De er også allergivenlige, da kapok fyldet transporterer fugten og ikke lade den blive i fyldet. 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service