0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Prinsesse kageprint

Smukke prinsesse kageprint til fødselsdagskagen. Pynt kagen med de klassiske Disney prinsesser eller nye såsom Anna og Elsa fra Frozen.

Klassiske Disney prinsesser som kageprint

Nu kan du få et spiseligt prinsessekageprint, når den lille prins eller prinsesse skal fejres. Præcis som du ønsker det. Lad fantasien råde og bestem selv, hvordan kagen skal se ud, ved at vælge et motiv fra vores udvalg af færdigtrykte prinsesse sukkerbilleder. Det kunne jo være, at man bare var helt vild med Elsa, Anna og Jasmin.

Prinsesse kageprint til den store overraskelse

Det flotte prinsesse kageprint kan bruges til mange anledninger, men alle for at bringe festen op på et nyt niveau. Vælg for eksempel at servere en kage til fødselsdagsfesten, pyntet med et vanvittigt flot prinsesse kageprint. Lad de kendte ansigter fra blandt andet Frozen og Aladdin pryde din kage - Klassiske Disney prinsesser som kageprint er det rene eventyr på alle måder.

Prinsesse sukkerbilleder - Elsa, Ariel og Jasmin

Vælger man at lave et lille pointløb til festen, er kageprintede muffins med de eventyrlige prinsesse motiver en populær løsning. Hvis der skal kåres et vinderhold, kunne man ikke belønne sejren med en flottere pris. En kageprintet sejrskage, med de klassiske Disney prinsesser til vinderholdet? 

Klassiske prinsesse kageprint

Du kan også vælge at lave en fest af et kagebord. Servér de flotteste Disney prinsesse kageprint med alle idolerne på. Tjek også vores Frozen kageprints som også kommer som muffinprints. Læg kageprintene direkte på de færdige muffins. Efter ca. 20 minutter er kagerne med de flotte motiver klar til den store åbning. - Husk at kagerne skal være afkølede, inden du lægger kageprintet på.

Kageprint til alle anledninger

Disney universet har taget verden med storm - det har vores prinsesse kageprints også. 

Det er overraskende let at bringe humøret i affekt, når den flotte kageprintede kage kommer på bordet. 

Specialfremstillede kageprint 

Hvis du ønsker, at dine kager skal have et helt specielt kageprintet motiv, kan du fremsende et eller flere fotografier, som vi sætter op for dig og printer. Du bestemmer selv, hvilke billeder du ønsker på sukkerprintet.

Har du et sjovt billede fra en familieferie, et skønt skolefoto eller er du helt vild med en bestemt sportsstjerne eller et sejt popidol, så bestiller du blot et kageprint med eget billedet og så printer vi et spiseligt sukkerbillede til din kage. Nemt og hurtigt.

Alle vores prinsesse kageprint er veganske. Fri for Gluten, Laktose og sukker.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service