0 varer i din kurv
Menu

Trælegetøj

Stort udvalg af trælegetøj til børn. Her finder du forskellige slags legetøj i træ, så du kan finde lige det, der passer til dit barns legebehov. Måske skal der kokkeres i et legekøkken eller sælges is fra isboden. Kig igennem vores store udvalg og få inspiration til næste fødselsdagsgave. 

Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
-20 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Trælegetøj til børn

Trælegetøj hitter virkelig hos børn. Derfor er vi super glade for, at vise dig vores store udvalg af trælegetøj. Vi har nemlig en masse forskelligt at vælge imellem, både til drenge og piger, så du kan finde lige det, du ved vil falde i god jord hos dit barn. 

Spørger du os, er vi noget mere vilde med trælegetøj end plastiklegetøj. Det er lidt som om, at det klassiske plastiklegetøj hørte til i 90'erne. Legetøj i træ er holdbart og flot lavet, så det samtidig ser pænt ud på børneværelset. Derudover er det også noget bedre for miljøet end plastiklegetøj er. 

Giv legetøj i træ som en gave til de børn du holder af. Det vil med sikkerhed blive leget med og kan holde til lidt af hvert. Perfekt som julegave, fødselsdagsgave eller som en "bare fordi" gave. 

Trælegetøj legemad

En af grundene til at trælegetøj bliver ved med at hitte, er også at børn elsker at lege med legemad. Det er bare super sjovt at lege restaurent, bager, købmand eller kok i sit eget legekøkken i træ. Måske du selv var vild med at lege med legemad, da du var barn? 

Det er bare super sjovt at servere en pizza, et stykke kage, en kop the eller andre lækkerier i træ til sine forældre eller bedsteforældre. Det kan måske endda gøre det nemmere at få børnene til at hjælpe med i det rigtige køkken, hvis de bliver introduceret for en masse forskellige madvarer i træ og finder ud af at madlavning er sjovt og lærerigt. 

Trælegetøj fra Jabadabado

Jabadabado er et svensk mærke, der laver det fineste trælegetøj til børn. Det er i super god kvalitet og har de fineste designs. Se bare deres kager, pastasæt, legekøkkener og andet godt i træ. Faktisk påstår Jabadabado, at deres trælegetøj er i så god kvalitet, at det også burde kunne bruges af næste generation. Dette er både godt for din økonomi, men også godt for miljøet. Vi kan ligeså godt lege med noget legetøj der holder og ikke skal skiftes ud hvert år. 

Legekøkkener er det store hit

Vi kommer ikke udenom at legekøkkener et et kæmpe hit hos børn. Det er bare så sjovt at have sit helt eget køkken at lave mad i og endnu sjovere at servere træmaden for familie og venner. I dag kan man få super meget tilbehør til sit legekøkken. Både legemad og gryder og pander - der er mulighed for alt tilbehør, som du også finder i det rigtige køkken. 

Når du kigger efter et legekøkken til dit barn, er det selvfølgelig først og fremmest vigtigt, at du finder et du tror dit barn vil synes er både flot og sjovt at lege med. Derefter vil vi råde dig til at kigge på kvaliteten. Er det lavet i et holdbart materiale såsom træ? Børn kan være noget vilde, når de leger, så det skulle gerne kunne holde til lidt af hvert. Det kan vores legekøkkener selvfølgelig! Vi sørger for at kvaliteten er i top, så du ikke skal bekymre dig for at få noget, der ikke holder til leg og ballade. Så du kan altså roligt købe dit legekøkken her hos Babadut.dk. 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service