" "

       Vi holder ferie ☀️Fra 12/7 - 21/7 begge dage incl. // Vi sender igen man. d. 22/7 📦
Bestil nu og få 10% på din ordre med koden: ferie (gælder ikke iforvejen nedsatte varer)🎉           
         

0 varer i din kurv
Menu

Fixoni

Fixoni laver tøj til de små, som er super sødt og altid i god kvalitet. Tøjet fra Fixoni er økologisk - så der er tænkt på miljøet. 

Hos Babadut finder du en del forskelligt Fixoni tøj. Vi har deres Elemental serie, deres præmatur serie og deres basic serier - så du kan finde lige det du står og mangler. 

-20 %
-20 %
-20 %
-20 %
-20 %
-20 %
-20 %
-20 %
-20 %
-20 %
-20 %
-20 %
-20 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

« 1

Fixoni er bare lækkert børnetøj!

Så er det sagt! - Fixoni er bare lækkert børnetøj. Deres kollektion er bogstaveligt talt en vifte af specialdesignet tøj til de små, der skal klædes komfortabelt og stilsikkert på.

Det danske tøjmærke Fixoni er tøj til de nyfødte og helt små. Det danske brand startede i 1965. Deres kollektion består gennemgående af klassisk mode børnetøj. Fixoni siger selv, at du finder hele garderoben til dit nyfødte barn i deres sortiment. 

Du finder selvfølgelig neutrale unisex modeller. Nogle i douchede farver og nogle med print. Men alle i det klassiske skandinaviske udtryk.

Fixoni - specialdesignet tøj til tidligt fødte børn

I Fixonis sortiment har vi desuden samlet en buket af specialdesignet præmaturtøj til tidligt fødte børn. Se vores søde samling af babytøj til den lille ny, som har meldt sin ankomst før tid. En situation man af gode grunde ikke kunne have forudset. 

Man kalder det den søde ventetid, men de fleste nybagte forældre har oplevet hvor overvældende og stressende det kan være, når man pludselig står uforberedt med et præmaturt barn. Altid velkommen - men hvad gør man, når man står med babytøj og udstyr som er for stort, eller som ikke giver mening i den nære fremtid. 

Fixoni er babytøj til den lille lækkermås

Fixonis lækre kvalitets børnetøj er designet, så funktionalitet, design og pris hænger sammen på den bedste måde. Fixoni har lanceret en imponerende kollektion, tilpasset de særlige vilkår som en lille baby kan have, når det fødes tidligt. 

Fixoni har produceret kvalitets børnetøj i mere end 40 år. Deres årelange erfaring indenfor børnetøj og deres præmatur tøj-serie rammer plet i alle forhold, hvad angår bekvemmelighed og praktisk funktion.

Fixoni er babytøj i lækkert økologisk bomuld

Det er vigtigt for enhver forælder, at baby får den bedst mulige start på livet – derfor skal dit barn selvfølgelig iføres tøj, som passer i størrelsen.

Du kan med fordel gennemse vores sortiment af lækkert Fixoni babytøj fremstillet i økologisk bomuld. 

Fixoni har selvfølgelig gennemtænkt, at præmature ikke nødvendigvis passer en str. 50, som ofte er den mindste babystørrelse. Med præmatur tøj kan dit barn blive klædt på helt ned til str. 38.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service