0 varer i din kurv
Menu

Hoftesæder

Et hoftesæde fra Hippychick er genialt derhjemme, på ferie eller til dig der arbejder med børn. Du kan nu have dit barn ved hoften, uden at belaste din ryg og lænd. 

Udsolgt

Hoftesæder skåner ryggen - et ultrasmart bæresystem

Hoftesædet er et ultrasmart bæresystem, der skåner ryggen og aflaster hofter, arme og ryg. Når den lille baby skal bæres i længere tid, er det super smart med et hoftesæde fra HippyChick. 

Selvom den lille ikke vejer mere end 5 -10 kg, kan et længerevarende løft være utroligt hårdt. Du risikerer at syre til og du får let smerter eller problemer med hofter, arme og ryg. 

Et hoftesæde giver god mening for den professionelle plejemor, for forældrene der i forvejen har mange løft i løbet af en dag og for bedsteforældrene som låner børnebørnene af og til. 

Hoftesæder fra HippyChick

Det funktionelle hoftesæde fra HippyChick er et praktisk og gennemtænkt bæresystem. Den smarte hjælper, når du skal bære og løfte dit barn - som samtidig hjælper dig med at undgå at få ondt i ryggen. Det praktiske hoftesæde kan indstilles individuelt, så både du og din ægtefælle kan anvende det. 

Når dagen i den lille familie skal fungere, er det til tider nødvendigt at have mindst en hånd fri til andre gøremål. Man er meget hurtigt låst i hvilke opgaver man kan varetage, hvis man skal bruge begge hænder til at bære den lille. Med hoftesædet fra HippyChick har du altid en hånd fri til små praktiske opgaver. 

Hoftesædet - en logisk del af dit hjemmeudstyr  

Hoftesædet er en logisk del af dit hjemmeudstyr til baby. Når du er i hjemmet, vil den hurtigt blive et centralt anvendt redskab. Der går mange timer, hvor den lille gerne vil være oppe ved mor - hvor I kan gå på opdagelse sammen i de nære omgivelser, eller når den lille skal hygges lidt om. 

Det samme gælder selvfølgelig også, når din lille familie skal på tur. Hoftesædet kan sagtens ligge i en pusletaske, i bilens bagagerum eller i en lomme i barnevognen. Altid lige ved hånden - klar til at blive taget i brug, hvor det giver mening. Det er helt perfekt til ferien, hvis den lille skal løftes engang imellem. 

HippyChick hoftesædet til mor og far

HippyChick hoftesædet er klart til udflugter i skoven og til stranden. På indkøb eller på ferie. I hjemmet og på besøg. Det stærke hoftesæde monteres let rundt om livet, ved hoften. 

Hoftesædets design kan tilpasses en livvidde på 106 cm. Hvis der er brug for det, kan du tilkøbe en forlænger. De smarte hoftesæder kan bære op til 20 kg og kan vaskes ved 30 grader. Du skubber bare selen til højre eller venstre, afhængigt af hvilken side du vil have dit barn siddende.

Ønsker du at undgå bæreseler og vikler, er bæresystemet fra HippyChick et smart alternativ. Du bærer dit barn på en bekvem og ergonomisk korrekt måde, så du ikke vrider i rygsøjlen og i hoften. 

Hoftesæde til institutioner

Et hoftesæde er en helt genial løsning til dig der arbejder med børn. Det kan være du arbejder i en dagpleje, hvor du ofte skal bære på et barn. Det kan være meget hårdt for din ryg, når du gør det flere gange og dagen - igen og igen. Lad din ryg få ro ved hjælp af vores hoftesæder fra HippyChick. 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service