0 varer i din kurv
Menu

Håndklæde med navn

Håndklæder bruger vi allesammen - dels derhjemme, men også i skole eller til sport.
Vi har alle oplevet at stå i et omklædningsrum, og være i tvivl om, hvilket håndklæde man fik med, men løsningen har vi hos Babadut. Et håndklæde med navn.

-15 %
-14,29 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Håndklæde med navn

Håndklæder med påtrykt navn er den ideelle gaveidé. Et håndklæde med navn er den personlige gave til personlig anvendelse. 

Vi kan afsløre, at vores kraftige kvalitets håndklæder med navn er en populær gaveidé. De gives i alle sammenhænge, hvor personlige eksklusive gaver er i spil. Til den store børnefamilie. Til bedsteforældre, børn og børnebørn. Til anvendelse på badeværelset hjemme, i sommerhuset, til idræt, på ferie eller på farten.

Håndklæder med kælenavne

Tænk sig, nu kan du give dine håndklæder kælenavne. Giv din kæreste, ægtefælle eller dine børn søde budskaber eller kælenavne på deres håndklæder. Valget er dit, hvad angår tekstens pålydende. 

Skal det være et kælenavn, et meningsfuldt udsagn eller en særlig dato. Et sæt kraftige kvalitets håndklæder med påtryk er velegnet til at markere en særlig dato for mærkedage. For eksempel fødselsdage, bryllupper, jubilæum eller til babyshower - en personlig betydningsfuld gave.

Perfekt gaveidé - håndklæder med navn

Håndklæder med navn er altid en smart personlig gaveidé. Der er mange praktiske fordele ved, at der er navn på dine håndklæder. Når familien skal en tur til stranden eller i svømmehallen. Efter omklædning i sportshallen, på hytteturen eller en tur i saunaen er det skønt, at der er styr på hvilket håndklæde du havde med hjemmefra. Med navn på håndklædet er alle sikre på at håndklæderne ikke forbyttes, men kommer med hjem igen - hver gang. 

Håndklæder med navn er lig med god orden

Hjemme er det let at organisere familiens håndklæder, badehåndklæder og vaskeklude. Ikke kun ved en individuel farve på de enkelte håndklæder. Men også ved at benævne de enkelte håndklæder med navn - eller for eksempel “Hans” og “Hendes”. 

Håndklæder med navn er selvforkælelse til din familie, pårørende, dine venner eller bare til din egen ordenssans. 

Organiser dine håndklæder efter navn og farve - så bliver det ikke smartere og mere tidsbesparende. Man kan sagtens have en praktisk funktion i mange håndklæder og samtidig indrette sig stilsikkert og stilfuldt. Vi garanterer, at håndklæder med navn bringer smilet frem og respekt for din lille families organisatoriske niveau. 

Stilsikre badehåndklæder med navn - en dåbsgave

Badehåndklæder med navn er den perfekte dåbsgave eller barselsgave. Se vores flotte udvalg af kvalitets badehåndklæder - velegnede til den lille nybagte familie. De lækre frotté håndklæder er altid behagelige, bløde og skånsomme mod den sarte babyhud.
Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service