0 varer i din kurv
Menu

Celavi

Børneartikler fra Celavi til drenge og piger
Celavis børneartikler er virkelig skabt med tanke for velvære, åndbarhed og komfort. Den helt igennem danske virksomhed fører et populært brand kendt for lækkert design, omtanke og god stil. Deres høje standard giver glade og tilfredse kunder. Spisesituationen bliver ganske enkelt sjovere for alle - forældre og børn.

-39,99 %
-39,99 %
-39,99 %
-39,99 %
-39,99 %
-39,99 %
-30 %
-30 %
-39,99 %
-39,99 %
Udsolgt -39,99 %
Udsolgt
Udsolgt -39,99 %
Udsolgt -39,99 %

Celavi børneartikler - Det er livet

Celavi eller “c´est la vie” betyder “Det er livet” - Så er det sagt!!

Celavi er det smarte uafhængige tøjmærke, der passer som hånd i handske til aktive, sunde og mobile drenge og piger. Celavis sortiment vokser og ideerne springer ud af behovet for smarte løsninger. Ude og inde. Fra nænsomme funktionelle hagesmække med opsamlingsbakke, regnøj, vandtætte futter og meget meget mere. 

Idérigdommen er stor, materialerne lækre, farvepaletten bred og priserne er lige i skabet.

Designet af Celavis produkter er understøttet af kundernes erfaringer og tilpasset af års erfaring i produktudvikling. Celavi tester selv deres produkter i samarbejde med professionelle dagplejere, forældre og erfarne institutioner. Den endelige godkendelse gives naturligvis af Dansk Teknologisk Institut, som sikrer at den høje kvalitet matcher alle hverdagssituationer.   

Celavi er hagesmække med lange ærmer eller spiseforklæder

Vi fører også hagesmække med lange ærmer. Det er altså smart, når dit barn skal spise selv. De lange ærmer beskytter mod grød, saftevand og meget andet. Maden skal helst havne i munden og ikke på bordet. Men det er ikke altid sådan det sker.

Hagesmække med ærmer kaldes også for spiseforklæder. Vores spiseforklæder fra Celavi til børn er den fornuftige løsning under måltidet. Med deres større længde har de også utroligt mange andre anvendelsesmuligheder. Ikke blot til morgenmaden, men også til de kreative aktiviteter, hvor ler og farver findes frem.

Celavi silikone hagesmække, nu også med opsamler

Vores kreative komfortable silikone hagesmække med opsamler er virkelig smarte. Opsamleren fanger grød og væske, før det havner i skødet eller direkte på gulvet. En del af maden kan ligefrem få chance nummer to for at komme i munden. 

Se hele vores udvalg af hagesmække her.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service