0 varer i din kurv
Menu

Lord Nelson

Lækre badeværelses måtter i god kvalitet fra Lord Nelson. Find lige den farve, størrelse og facon, der passer til dit badeværelse.

Lord Nelson - kvalitets badeværelsesmåtte

Vores kvalitets badeværelsesmåtter indgår i luksus serien fra Lord Nelson - et stilrent skandinavisk design.

De eksklusive bademåtter er fremstillet i chenille polyester, som gør måtten ekstra blød og vamset. Den lange frottérede luv på 2 centimeter gør bademåtten velegnet i ethvert badeværelse. Varmt, lækkert og eksklusivt.

Forkæl dig selv med de ekstraordinært bløde bademåtter fra Lord Nelson. De er til dig, der stiller et større krav til kvalitet, komfort og funktion.

Stilrene badeværelsesmåtter fra Lord Nelson

Gør din indretning af dit badeværelse til en stilren, varm og blød oplevelse. Med Lord Nelsons bademåtter kan du med det store udvalg af farvenuancer vælge præcis den badeværelsesmåtte der definerer rummet. 

Med en douchet farve der rammer resten af badeværelsets farvesætning - eller en pangfarve, som vækker opsigt. Lord Nelsons badeværelsesmåtter ligger i den bedste kategori af måtter og er velegnet til den kræsne og stilbevidste kunde. 

Skridsikre bademåtter

For at skabe et sikkert miljø på badeværelset, er det supervigtigt, at dine bademåtter er skridsikre. Lord Nelsons badeværelsesmåtter er fremstillet med et TPR anti-slip på undersiden. Du kan med andre ord sikkert og trygt begrave dine tæer i den bløde luv, når du træder ud af badet. Lord Nelsons lækre badeværelsesmåtter passer på dig. 

Dine kvalitets badeværelsesmåtter i frotté er desuden hurtigtørrende og er derfor meget anvendelige i et badeværelse, hvor flere personer bader i løbet af dagen. Lord Nelsons bademåtter giver dig en varm og sikker badeoplevelse - hver gang.

Lord Nelson passer på miljøet

Lord Nelsons luksuriøse frotté bademåtter passer på miljøet for dig. Mærket er naturligvis øko-tex certificeret. Det vil sige, at dine badeværelsesmåtter er fremstillet med en øget bevidsthed for sundhed, miljø og bæredygtighed. 

Øko-tex certificeringen går længere end de fleste landes lovgivning på området. Herunder tilsynet med tekstiler, fremstillingsproces og indfarvning. 

Lord Nelson anvender ingen sundheds- og miljøskadelige stoffer.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service