0 varer i din kurv
Menu

Happy Friday

Fine tæpper fra Happy Friday i en masse forskellige former og farver. Happy Fridays tæpper, kan også sagtens bruges på badeværelset, som bademåtte. Et gulvtæppe til børneværelset er et must, hvis man har trægulv. Det er dejlig varmt at træde ud på fra sengen eller at lege på. 

Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Happy Friday er Little Happy

Little Happy er et online univers til børnefamilien. Bag Little Happy er flere lækre produkter og børneartikler til de nybagte familier. De forhandler produkter indenfor kategorierne; legetøj, babyudstyr, interiør til børneværelset, velvære og meget mere.

Blandt meget andet forhandler de Happy Friday tæpper med dyremotiver, som både kan bruges som gulvtæpper, legetæpper og som bademåtter.

Babadut har samlet en række populære produkter til børnefamilien, som du bare må tjekke ud. Happy Friday bringer smilet frem på de hyggelige børneværelser.

Happy Friday - et familieforetagende

Virksomheden bag de populære børneartikler er et familieforetagende. Deres vision er, at hjælpe forældre til at give deres børn den bedste og mest problemfrie start på livet. Med en særlig fokus på pris, kvalitet og funktionalitet, har de danske børnefamilier taget Happy Friday til sig.

Happy Fridays gulvtæpper er en fin isolerende indretningsdetalje. I stedet for at sidde direkte på et koldt træ- eller flisegulv, så slipper dine børn for kolde numser.

Happy Fridays gulvtæpper er af højeste kvalitet. Det lækre frotterede design sikrer, at du kan anvende tæppet i din indretning, uanset om det skal bruges på børneværelset, i køkkenet eller i stuen. 

Happy Friday legetæpper og bademåtter

Legetæpper og bademåtter fra Happy Friday er perfekte, når du vil skabe et hyggeligt, blødt og nærværende miljø eller legerum. Hvorsomhelst og nårsomhelst. Selv midt på stuegulvet. 

Den hurtigt opståede leg kan lige så hurtigt ryddes op igen. Ønsker du at skabe et blødt og bekvemt område til fri leg på gulvet, er vores udvalg af Happy Fridays gulvtæpper et oplagt valg. De bløde og varme tæpper er lækre at ligge på - eller lege på. 

Du placerer legetæppet der hvor legen skal begynde og samler legetøjet i midten. Så går timerne med den gode og kreative leg. Et legetæppe fra Happy Friday kan tages i brug flere gange på den samme dag. Når der er spisetid rydder vi lige tingene ind på legetæppet. Så er legen klar til at blive skudt i gang igen - og alle har mulighed for at hygge sig. Også mor og far.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service