0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Paptallerkner

Paptallerkner med forskellige søde, sjove og seje motiver på. Skal fødselsdagsfesten være helt unik? Pynt bordet med flotte tallerkner, som både fødselaren og gæster vil elske. Du finder bland andet Paw Patrol tallerkner, Barbie tallerkner og meget andet. 

Tema fest med tema paptallerkner

Når du skal planlægge dit barns fødselsdag, kunne en temafest med tema paptallerkner være løsningen. Paptallerkner med Avengers, Minions eller Barbie kan sætte helt nye højder for festens stemning. Specielt, hvis du vælger at kombinere det med servietter, papkrus, sugerør, duge m.m.

Tematiserede paptallerkner - en praktisk løsning

Hurtigt og nemt - både før og efter festen. Begejstringen vil ingen ende tage. Både for fødselaren, men også for mor og far. Tematiseret borddækning med paptallerkner og papkrus er en superhurtig og nem løsning i en travl hverdag - uanset hvornår festen skal holdes, hvor stor festen skal være eller hvor mange gæster der skal med. Den efterfølgende oprydning er hurtig og problemfri.

Søde, sjove og seje paptallerkner til børn

Lad dig inspirere af vores varierede udvalg af søde, sjove og seje paptallerkner til børnefødselsdage, babyshowers og andre sjove anledninger.

En børnefødselsdag bringes op på et nyt niveau, når fødselsdagsbordet er dækket med kreative og farverige paptallerkner med dine favorit motiver; Gårdens dyr, koalabjørne, Gurli Gris og Barbie. Avengers, Paw Patrol, Spider Man eller prinsesserne fra Frozen - bare for at nævne nogle. Gå selv på opdagelse og lad dig inspirere af vores flotte udvalg af paptallerkner med motiver.

Papservice - få tid og overskud til en børnefødselsdag

En travl hverdag må gerne optimeres, så man når at have overskud og tid - også når der lige skal arrangeres en børnefødselsdag. 

Lad os foreslå en tematiseret børnefødselsdag med tematiseret papservice. Paptallerkner og papkrus med tilhørende servietter og sugerør - Se også vores tematiserede kageprint med samme motiver. Vildt smart!

Du får så meget forærende på den måde. Vælg dit barns superhelt eller den figur de bare kramme-elsker. Allerede der, er du forud på point. Herfra går det hurtigt med at dække op til fødselsdagen - og du får hurtigt inspiration til festens indhold. Du inddrager for eksempel festens tema i den klassiske fiskedam. Eller i fangelege, pointløb og stopdans. 

Børnefødselsdag med paptallerkner med motiver er den bedste løsning, når du vil glæde fødselaren og samtidig ikke behøver at bekymre dig om oprydning og rengøring.

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service