0 varer i din kurv
Menu

Konfetti

Konfetti til festen
Hvad er en børnefest uden glimmer og glitter? Pynt din børnefødselsdag med konfetti, balloner, bannere og guirlander. Vores flotte sortiment af konfetti lægger op til smil og flot udsmykning af din fest. Vælg selv, om dit tema skal være Gurli Gris, Snefnug fra Frozen, Safari konfetti med løver og pandaer, Pokémon konfetti eller konfetti med de fantastiske hunde fra Paw Patrol. 
Ønsker du at pynte bordet med konfetti og guirlander, kan du let finde det tema som passer til dig og din fest. 

Holografiske konfetti

Sæt prikken over i’et med holografisk confetti. Tjek vores flotte holografiske Frozen snefnug konfetti, som changerer, når du vipper dem. Når dine flotte iskrystal konfetti ligger på dit tematisk pyntede fødselsdagsbord sammen med Snemanden Olaf og isprinsesserne Anna og Elsa vil det hele gå op i en højere enhed. 

De kendte ansigter fra Frozen kombineret med flotte holografiske snekrystal konfetti vil være den populære løsning - for gæster og for fødselaren.

Ingen fest uden confetti

Konfetti er det sikre hit til babyshowers, fødselsdage, mærkedage eller noget helt fjerde. Pynt dit bord og alle vandrette flader med din farverige konfetti. Det er så nemt at fuldende dit veldækkede bord med confetti. Du vælger selv om de skal glitre, changere, være farvestrålende og iøjnefaldende eller nedtonede. Du kan sågar putte glimmer og konfetti indeni dine balloner, inden du puster dem op. 

Konfettiregn 

Når I kommer til den store pakke eller til klimaks for festtalen, kan I markere det særlige øjeblik ved at kaste konfetti eller sprænge en ballon proppet med konfetti og glimmer. Det vil helt sikkert være et øjeblik I vil huske. Den særlige begivenhed vil blive markeret og fremstå som noget mindeværdigt.

Vores flotte udvalg af confetti sælges til så lave priser, at du let kan kombinere flere farvestrålende udgaver med hinanden. Sammensæt din helt egen personlige konfetti og lav konfettiregn med alle regnbuens farver.

Genanvendelige konfetti

Konfetti der er brugt til en fest kan selvfølgelig anvendes til flere fester. Fej din confetti sammen, læg dem i en pose og anvend dem igen til en anden lejlighed. Smart, billigt og miljøvenligt!Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service