0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Sistema bageserie

Optimal opbevaring i modulære stabelformer
Sistemas Bake IT serie er det smarte stabelbare system - perfekt, når det moderne køkken skal organiseres. Sistema bageseriens smarte modulære system sikrer, at du sagtens kan få plads i skabe og skuffer, når mel, salt, sukker og kerner skal opbevares samtidig. Vi anbefaler at samle dine ingredienser i Sistemas bageserie sæt. På den måde sikrer du optimal udnyttelse af pladsen i dit køkken - til alle dine ingredienser.

Tiden med rod i skabene er ovre!

Sistema bageserie - opbevaring af mad på 1. klasse!

Sistemas bageserie er bogstaveligt talt opbevaringsbeholdere på 1. klasse! Når du efterspørger den ideelle opbevaring af dine ingredienser til bagning, bør du tjekke Sistemas bageserie - specielt tilpasset dine behov. Mel, sukker, salt, gryn, kerner, pynt, krymmel - vi kunne blive ved. 

Vi taler om praktisk opbevaring, og det er nærmest kun fantasien der sætter grænser, når det gælder Sistema bageseriens funktionsmuligheder.

Sistemas unikke og holdbare bageserie er designet til at holde alle dine bageingredienser frisk - på en smart, pladsbesparende og alsidig måde.

Hjemmebag i den prisbevidste husholdning - uden madspild

Der kan være rigtig god økonomi i at bage selv. Specielt, hvis man sørger for at udnytte ingredienserne til fulde. Du undgår unødigt madspild med den korrekte opbevaring af dine ingredienser. 

Til den avancerede bagning, skal man holde styr på de mange forskellige og kreative ingredienser. Alene mel, kerner og gryn kan være en større opgave at holde styr på - og holde tørt og frisk indtil de skal tages i brug.

Sistemas BakeIt - tilpasset den moderne families behov

Sistemas bageserie er designet med tanke for den moderne families behov for praktisk og stabelbar opbevaring af mad. De smarte lukkemekanismer, og det udvidede skirt seal holder ingredienserne frisk i længere tid. 

Bemærk, at de praktiske målebægre er inkluderet i vores Sistema Bake IT bagesæt på 7 og 9 enheder. 

Sistema Bake IT leveres i slagfast plast, smart grip og smarte låsningsklemmer

Sistema Bake IT leveres i slagfast plast. De smarte klik låg med låsningsklemmer sikrer, at maden bliver i madkassen lige så længe som du ønsker det og ikke ude i skuffer eller andre steder. De hermetisk lukkede opbevaringsbokse er lufttætte og holder maden frisk, tør og indbydende. 

Det smarte Sistema Bake IT design har et smartgrip i siden, et integreret håndtag, som gør, at små og store hænder let kan holde og håndtere beholderne - i skuffer, skabe og hen til køkkenbordet.

Sistemas bageserier er miljøbevidst opbevaring af mad

Sistemas bageserier er selvfølgelig til den miljøbevidste kunde. Hver gang du anvender boksene fra Sistemas bageserier, sparer du plastposer, folie og papir. Det er værd at tænke over. 

Alle Sistemas produkter er hårdføre, holdbare og fødevare- og CE-godkendte. De tåler i øvrigt en tur i opvaskemaskinen igen og igen. 

 Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service