0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Sistema Freshworks

Sistema FreshWorks serien er intet mindre end genial. Bøtterne fra Sistema holder frugt og grønt frisk i køleskabet i længere tid. I låget er der en ventil, der filtrerer luften. I bunden af bøtten er der en rist, der holder fugt og vand væk fra frugt og grønt. 

Vores kunder elsker Sistema - Det gør vi også!

Begejstringen er stor for Sistema. Ja, vore kunder elsker ligefrem Sistema, og det kan vi godt forstå. 

Når man søger en praktisk, overskuelig og logisk løsning på opbevaringen af mad, så er Sistema svaret. Se for eksempel vores unikke beholder fra Sistema Freshworks serien

Vi må erkende, at Sistemas produkter skaber en smittende begejstring. Ikke kun fordi de passer på miljøet. De sparer også penge.

Sistema for klimaet - imod madspild

Der har aldrig været mere fokus på klimaet. Hver dag bliver betydelige mængder af mad smidt ud, ganske enkelt fordi det er opbevaret forkert, eller fordi der ikke er styr på datoen. Det er nødvendigt at gøre sig overvejelser over, hvordan man opbevarer sin mad og hvordan man sikrer sig, at maden kan holde sig frisk længst muligt. Med Sistema Freshworks serien sætter du dit eget præg på klimaet og mange positive points ind på klimakontoen.

Sistema Freshworks i dit køleskab

Opbevaring af mad i dit køleskab er både et spørgsmål om logistik og ordenssans. Med Sistema's produkter kan du skabe det nødvendige overblik i dit køkken, og du kan let lave dit helt eget smarte system. 

Hold for eksempel styr på hvilke madvarer som er nye og helt friske, ved at placere dem sammen. Med Sistema Freshworks serien kan opbevaringen af æbler, pærer, blommer og ferskner for eksempel sagtens opbevares på samme hylde med tomater, hvis de ligger i hver sin beholder.

Opbevaring af mad i køleskabet er en kunstart

Opbevaringen af mad i dit køleskab er en kunstart. Frugt, grøntsager, kød og fisk skal egentlig opbevares ved helt forskellige temperaturer. Men det kan du let komme omkring, ved for eksempel at placere frugt og grøntsager i den øverste del af køleskabet, hvor temperaturen meget gerne må ligge på 4 grader. Imens kød og fisk meget gerne må opbevares på de nederste hylder, hvor temperaturen bør være omkring 2 grader. 

Du kan derfor med fordel omgå en del madspild, alene ved at sænke temperaturen til 4 grader i dit køleskab og skelne mellem den varmere og koldere del af dit køleskab. Det totale overblik bevarer du, med maden opbevaret i Sistemas smarte beholdere - gerne med forskellige farvekoder på lågene.

Sistema Freshworks serie

Sistema Freshworks serien er en nem, effektiv og overskuelig løsning på din opbevaring af mad i dit køleskab. Det smarte låg med Freshvent, holder maden frisk, fordi det kan ventilere og filtrere luften i beholderen. Den smarte rist i bunden af bøtten holder desuden maden adskilt fra væske og fugt - Alt sammen med til at forlænge din mads holdbarhed.

Sistema Freshworks serien er selvfølgelig giftfri

Sistema Freshworks serien er selvfølgelig fremstillet i plast, som er 100% fri for phthalater og BPA-fri. Dvs. din opbevaring af mad i vores Sistema produkter er helt sikker. 

Sistemas produkter er smarte, håndterbare og funktionelle produkter, som kan klare opvaskemaskine, fryser og mikrobølgeovn.

Se denne korte video om Sistema Freshworks serien.

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service