0 varer i din kurv
Menu

Pokemon tema

En fødselsdag er noget helt specielt – særligt så længe man er barn. Derfor skal der selvfølgelig gøres noget ekstra ud af det, når der skal holdes børnefødselsdag. Det skal være lige i dit barns ånd med både tallerkener, glas og pynt, så dagen bliver den bedst mulige fødselsdag.

Nyhed!
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Vi har en god idé! - Tema fest med Pokemon!

Slip dine skjulte kræfter fri og ønsk dig et brag af en fest, med et indhold, som næsten bærer festen alene - og som ikke kræver overmenneskelig energi, forberedelse og oprydning.

Vi har en god idé - Du skal holde en temafest med dit barns japanske idoler eller superhelte fra Pocket Monster- eller Pokemon universet - Ash, Pikachu, Charmander, Squirtle og Bulbasaur! 

Historien om Pokémon

Pokémon universet opstod i Japan i 1992 i samarbejde med Nintendo. Inspireret af insekter og dyr fra Japan blev figurerne til Pocket Monstrene skabt - senere forkortede man navnet til Pokémon. 

Ash og vennerne Misty og Brock kæmper mod mørkets kræfter fra Team Rocket - der konstant prøver på at overtage verdensherredømmet. Heldigvis har Ash et fantastisk samarbejde med pocket monstrene Pikachu, Charmander - og mange flere. De gode venner og helte træner sammen, og redder verden gang på gang. 

Pokémon festartikler

Siden Pokémon universets begyndelse har idolerne fra Pokémon taget verden med storm. Som film, manga, spillekort og videospil på Nintendos Game Boy. Deres merchandise skaber vild begejstring for både små og store fans - for eksempel som festartikler til temafester for børn i førskolealderen. 

Pokemon festartikler til den sejeste fødselsdagsfest

Forbered hele festen på Babadut.dk - få inspiration fra vores flotte og alsidige udvalg af Pokemon festartikler. På få minutter har du forberedt en tematiseret fødselsdagsfest med en samlet buket af tematiserede festartikler.

Vi tør godt garantere, at begejstringen ingen ende vil tage. Duge, dekorationer, muffinsforme, kageprint - ja, selv bannere og konfetti med Pokemon temaet på!

Pokemon fødselsdagskort - Let The Game begin!

Tjek vores flotte fødselsdagskort med idolerne fra Pokemon!  - Spillet begynder, når gæsterne modtager den fortryllende invitation med de rigtige Pokemon figurer på invitationen.

Tjek desuden vores flotte festartikler under Pokemon Tema. Det omfattende udvalg af Pokemon festartikler kan sætte fart på enhver børnefødselsdagsfest. Slip fantasien løs og hold den sejeste fest med idolerne fra Pokémon. Alle illustreret på vores flotte festartikler. 

Festtilbehør til temafesten med Pokemon

Blandt vores festartikler for Pokemon kan vi stolt nævne vores ultrapopulære Pokémon kageprint, Pokémon konfetti, dekorationer og Pokemon duge.

Det bliver en fest dine gæster sjældent glemmer!

Temafest med ikonerne fra Pokemon

Intet står i vejen for, at gæster og fødselar kan få den optimale oplevelse - selv med en forholdsvis lille forberedelse. Bare temaet holder - og det gør det med vores Pokémon festartikler. Tema og sjov for alle pengene.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service