" "

       Vi holder ferie ☀️Fra 12/7 - 14/7 begge dage incl. // Vi sender igen man. d. 22/7 📦
Bestil nu og få 10% på din ordre med koden: ferie (gælder ikke iforvejen nedsatte varer)🎉           
         

0 varer i din kurv
Menu

Frozen/Frost tema

Alt til Frozen fødselsdagsfesten finder du lige her. Om du leder efter Frozen sukkerint, muffinsforme, pynt eller andet, så har vi samlet det hele til dig her. Hold den skønneste Frost fødselsdag for den lille. 

-10,01 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Vi har en god idé! - Tema fest med Frozen!

Slip dine skjulte kræfter fri og ønsk dig et brag af en fest, med et indhold, som næsten bærer festen alene - og som ikke kræver overmenneskelig energi, forberedelse og oprydning.

Vi har en god idé - Du skal holde en temafest med dit barns idoler eller superhelte - Anna, Elsa og Olaf inklusive!

Handlingen i Frozen - The Movie

Anna og Elsa er søstre. Elsa har særlige skjulte kræfter, som kan skabe is, sne og kulde. Ved Elsas kroning kommer hun til at indhylle kongeriget i evig vinter. Heldigvis kommer Anna og hendes ven is-eksperten Kristoffer, rensdyret Sven og snemanden Olaf hende til undsætning og hjælper med at bryde den isnende forbandelse.

Festartikler til den populære fødselsdagsfest

Forbered hele festen på Babadut.dk - få inspiration fra vores flotte og alsidige udvalg af festartikler. På få minutter har du forberedt en tematiseret fødselsdagsfest med en samlet buket af tematiserede festartikler.

Vi tør godt garantere, at begejstringen ingen ende vil tage. Duge, service, muffin forme, kageprint - ja, selv sugerør med Anna, Elsa og Olaf på!

Frozen fødselsdagskort - Lad det ske!

Tjek vores flotte fødselsdagskort med idolerne fra Frozen!  - Eventyret starter, når gæsterne modtager den fortryllende invitation med de rigtige Frozen søstre på invitationen.

Tjek desuden vores flotte festartikler under Frozen Tema. Det omfattende udvalg af Frozen  festartikler kan sætte fart på enhver børne fødselsdagsfest. Slip fantasien løs og hold den sejeste fest med idolerne fra Frozen; Anna, Elsa og fjollede Olaf. Alle illustreret på vores flotte festartikler. 

Frozen festartikler til Frost fødselsdagen

Siden premieren i 2013 har idolerne fra Frozen taget verden med storm. Filmen blev den største animationsfilm nogensinde, alene målt på indtjeningen. Deres merchandise skaber vild begejstring for både små og store fans - for eksempel som festartikler til temafester for børn i førskolealderen. 

Festartikler til temafesten med Frozen

Blandt vores festartikler for Frozen kan vi stolt nævne; Frozen kageprint, balloner, Frozen muffin forme, Frozen konfetti og guirlander.

Til den hurtige og problemfrie borddækning kan vi nævne Frozen plastik- eller papkrus, servietter, paptallerkner, Frozen fødselsdagslys og selvfølgelig Frozen duge. 

Husk, at en fest med Frozen altid kan afrundes med en slikpose med de søde idoler uden på - og godter indeni. Det bliver en fest de sjældent glemmer!

Temafest med ikonerne fra Frost

Intet står i vejen for, at gæster og fødselaren kan få den optimale oplevelse - selv med en forholdsvis lille forberedelse. Bare temaet holder - og det gør det med vores Frozen festartikler. Tema og sjov for alle pengene.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service