0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Klistermærke med navn

Klistermærkerne med navn fra Babadut.dk er af bedste kvalitet.
Navne klistemærkerne produceres af den samme folie, som man bruger til reklamer på biler. De kan derfor
holde til vand, opvaskemaskine og dagligt brug. Perfekte til at sætte på madkasser, på legetøj eller på skolehæfter.

Vores klistermærker vil bringe glæde hos ethvert barn, for du kan få præcist det motiv, som dit barn ønsker.

Navneklistermærker

Navnemærker eller klistermærker med navn. Kvaliteten af vore klistermærker er særdeles høj. Vi producerer dem i samme folie som også bruges til reklamer på biler. De er derfor både slidstærke og holdbare. Vores klistermærker med navn kan holde til vand, kulde og varme, opvaskemaskinen og selvfølgelig til dagligt brug. 

Den ekstra stærke klæbeevne sikrer, at dine navnemærker bliver hvor de er. På madkassen, drikkedunken, cyklen, legetøjet, mobilen - ja, det er kun fantasien der sætter grænsen.

Praktiske navnemærker - med lang holdbarhed

Hvem kender ikke frustrationen ved, at ting forsvinder. Det kan du i nogen grad komme uden om, ved at afmærke dine ejendele med dit personlige navnemærke. De praktiske klistermærker med navn har en lang holdbarhed og er med til at sikre, at dine ejendele kan finde tilbage til deres ejermand, hvis de skulle blive væk. Der er mange penge at spare på at du mærker dine ejendele. 

En klistermærke med navn er helt genialt til børnehaven eller skolen, hvor dit barn nemt skal kunne finde sin madkasse imellem alle sine klassekammaraters. Dit barn vil med sikkerhed også synes det er fedt at få et klistermærke med sit eget billede på. Vi laver nemlig også klistermærker med eget billede

Nogle vælger også at få lavet klistermærker til morgenmad, frokost, snack osv. Nogle børn har ikke overskud til at finde ud af, hvilken af madpakkerne de nu skal have. Det kan du hjælpe dem med ved at skrive på klistermærket, hvilket måltid det nu er tid til. 

Klistermærker med navn og eget billede

Det er super let at gøre dit barns madkasse personlig og skabe et godt overblik. Du kan selv vælge at designe dine navnemærker og klistermærker med navn og ligefrem med eget billede. De kreative klistermærker er med til at gøre dine børn ekstra opmærksomme på, hvad der tilhører dem - så de får alle deres ejendele med hjem igen, hver gang de har været i brug.

Hvis dit barn har et favorit dyr kan du kombinere navneskiltet med de sødeste billeder af hajer, delfiner, enhjørninger og dinosaurer -  tjek selv hvilket dyr eller væsen du ønsker på dine klistermærker.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service