0 varer i din kurv
Menu

Ammepuder

Ammepuden er den perfekte støtte for den nybagte mor

Når det er tid til den behagelige hyggestund, giver ammepuder fra Babadut.dk den bedste støtte. Hvad enten du ammer eller giver flaske. 
Du kan både sidde og ligge uden at bære vægten i dine arme. Kommer storesøster eller storebror forbi, kan du let tilpasse din siddestilling, så du kan have en eller begge arme fri til dem også.

-30 %
-30 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt -10 %
Udsolgt -20 %

Ammepuder fra øverste hylde

Vores sortiment af ammepuder er valgt fra øverste hylde, når det gælder kvalitet og funktionalitet. De er ikke blot populære blandt forældre, men også bedst i test. Mødrenes tilbagemeldinger er ikke til at tage fejl af. Det er virkelig god kvalitet - også når det gælder den hurtige eller grundige rengøring. Ammepuderne fra That’s Mine og Gamcha kan selvfølgelig håndvaskes. Og betrækket maskinvaskes ved 40 grader.

Hos Babadut.dk finder du en masse forskellige søde og praktiske ammepuder. Vi har et stort udvalg af ammepuder, så du kan finde den du finder sødest og den form, der passer bedst til dig, når du skal amme eller give flaske. 

Ammepude som skråstol og liggestol

Ammepuden kan naturligvis også bruges som liggestol og skråstol til dit barn. Placér for eksempel dit barn direkte i ammepuden, eller med en lille dyne henover. Når dit barn kan holde flasken selv, kan du anvende ammepuden som skråstol. I en vinkel med udsigt over Verden - som en fortræffelig ramme for den gode spiseoplevelse.
Ammepuden kan også danne base for den gode øjenkontakt, den hyggelige klappesang, en lille smule nakketræning eller måske endda baby fodmassage.

Opnå den bedste øjenkontakt med dit barn

Den rigtige ammepude understøtter den bedste øjenkontakt mellem dig og din lille baby. Når det bliver tid til at bygge hule og rede, er ammepuden en genial opfindelse. Du opnår let den rigtige og afslappede position nær brystet. Den rigtige støtte og den rigtige kropsholdning under amningen. Dit barn ligger trygt med øjenkontakt til dig og du får det ideelle overblik over situationen - uden myoser og ømme arme.

That’s Mine ammepuder

Se for eksempel vore ammepuder fra danske That’s Mine. Bestselleren That’s Mine kan for eksempel bindes omkring moderen eller lægges i en halvcirkel omkring mor og barn. Den dansk designede ammepude har et betræk i 100% økologisk bomuld. Ammepuden har et særligt fast leje understøttet af Krøyerkugler, der skaber et smart og komfortabelt leje for din baby. Både for din ryg og for dit barns komfort.

Ammepuder med multifunktioner

Vores erfaring er, at mødre får en bred vifte af multifunktionelle anvendelsesmuligheder. Gravide kvinder har en rigtig god anvendelse for ammepuden også - når nætterne bliver lange og kroppen skriger efter aflastning i hofter, skuldre og ryg. Mange gravide kvinder finder også stort hjælp i at ligge med deres ammepude, når de skal sove. En ammepude kan være god støtte for ryg og mave under søvnen. 

That’s Mine Comfy Me ammetæppe

Se i øvrigt også vores flotte ammetæpper fra That’s Mine. Den bløde og praktiske babypude med svøb er let at bringe med på farten. Sidder du på en café og har brug for et lille skærmet øjeblik med dit barn imens du ammer. Så er That’s Mine Comfy Me en rigtig god løsning.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service